• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim 60. sayfa sonunda relax halde bir resmim daha var, avatarımda kendime ait.

aslında uye resımlerınde konu acıcaktım ama kötü form resimleri bunlar 4-5 ay sonra son formumu atarım.

güzel sözlerin için teşekkürler

Rica ederim, benim de bir önceki sayfada bir resmim bulunmakta, başladığım 1 hafta oldu sence iyi mi? Bir göz atarsan çok sevinirim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:41 ----------

Salon kapalıydı. Evde antrenman yaptım ben de.

fva8n6.jpg

Çok iyi, tebrikler dostum

Merhabalar, resimlere baktım;aslında çok başarılı bir vücudum yok.
Spor salonuna başlamadan önce kulaktan dolma bilgilerle dambıl çalıştım evde. Bir hafta önce spor salonuna başladım ve soğuk olarak bir resim koymak istiyorum. Her türlü yoruma ve öneriye açığım, teşekkür ederim :)

d9738ca5.jpg

dostum çok zayıfsın kilo alman lazım benim eski halimdende kötü duruyor boyun kaç kilon kaç göğüslerin çok sönük ilgimi çeken sikpacklerin oldu yada zayıflıktan o kadar belirgindir belkide kilo alamıyorum diyorsan alırsın elbet bak 54 kiloydum başladığımda şuan 63 kiloyum bu aralar pek alamıyorum ama 70 olcam kafama koydum metobolizmam hızlı ailede herkes 30 undan sonra kilo almış babam askere giderken 57 kiloymuş ben bu genetik ve metobolizmayıda çiğneyip aldıysam alırsın sende haliyle .)

dostum çok zayıfsın kilo alman lazım benim eski halimdende kötü duruyor boyun kaç kilon kaç göğüslerin çok sönük ilgimi çeken sikpacklerin oldu yada zayıflıktan o kadar belirgindir belkide kilo alamıyorum diyorsan alırsın elbet bak 54 kiloydum başladığımda şuan 63 kiloyum bu aralar pek alamıyorum ama 70 olcam kafama koydum metobolizmam hızlı ailede herkes 30 undan sonra kilo almış babam askere giderken 57 kiloymuş ben bu genetik ve metobolizmayıda çiğneyip aldıysam alırsın sende haliyle .)
Evet dostum, sorma yahu kilo benim de derdim :D
Ama fazla kilo değil az kilo, ama şu an +1 kilo aldım çok iyi gidiyorum :D :D
Teşekkür ederim yorumun için :)

emrewl.jpg

Bilgiler imzada..

Slm. Arkadaşlar bende 1 sene öncesine kadar vücut çalışmaktaydım fakat omuzum sakatlandı iyileşince tekrar devam edicem bende kalın bel sorunu var bunu nasıl yenebilirim yardımcı olucak arkadaş varsa şimdiden tesekkurler..

ewet aynıı...iyi bak

http://www.fitnessmodelworld.com/Gokhan-Yilmaz/index.htm

Sen bu kafayla devam et.

Başkasının resimlerini koy buraya sonra da yorum bekle.

Bu da spor salonunda çekilmiş fotoğrafın değil mi?:D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:37 ----------

bencede iyi baksın yada göz doktoruna gözüksün arkadaş :)

Gözlerim gayet sağlıklı.

Mevzuyu bilmeden, anlamadan yorum yapmışsın. Önceki sayfaları okursan anlarsın durumu.

o verdiğin linkteki adamda Türk yanlız dikkatini çekerim
ayrıca diğer sayfaları okumaya gerek yok yorum yapmak için,açtığın başlıktaki ile bu aynı kişimi demişsin baktım evet ikiside aynı kişi,problem nedir?

problem; @seytantuyu nickli üyenin o fotoğraflardaki kişi ile @crln48 nickli üyenin aynı kişi olmadığını düşünmesi. tabii, bu bir problemse :D

crln48 adınız gökhan yılmaz mı ve siz fitness model misiniz? lütfen en kısa zamanda bir açıklama yapınız?

Cengoo tam kararında, plaj vucudu manken vucudu dedıgımız olayı yakalamıssın.
Tebrık ederım.

Eksık olarak zaman ıcerısınde gogusu doldurursan ve kanatları asagıya yayabılırsen cok daha hos durur kanaatındeyım.

Bırazda onkollara gore bıceps trıceps ufak kalmıs neredeyse esıt gıbıler bu pozda serbest durusta. Yan trıceps ve genel olarak bıceps hacım ıstıyor.

Spordan kopmaman dılegıyle, onumuzdekı kıs bu dedıklerım konusunda yol alırsan taraflı tarafsız herkes ımrenır vucuduna.

Back
Yukarı