• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçen hafta mutlu abinin salonunda çektiğimiz güzel bir foto daha...

boyutu biraz yüksek olduğundan resimler olmamış sanırım.. biraz kestim kırptım..... sanırım şimdi çıkar

Eklentiler

• 1.JPG
    1.JPG
    51,9 KB · Görüntüleme: 1.534
  • 2.JPG
    2.JPG
    82,8 KB · Görüntüleme: 1.411
CEMS22 gelişimin takdire şayan. genel olarak bütün bölgelerin büyük bir uyum içinde. bu da güzel bir kütle yansıması meydana getiriyor sende. most muscular pozu vücudunu çok iyi anlatıyor ve bu pozun da hakkını vermek zordur. dolu bir üst göğüs olmadıkça, ön-arka omuzlardan destek almadıkça, bicepsler fışkırırcasına bir görüntü çizmedikçe bu pozda başarılı olmak imkansız. senin en iddiali oldugun 2 bölgeyi bana sorsalardı, göğüs ve biceps olarak söylerdim.

CEMS22 gelişimin takdire şayan. genel olarak bütün bölgelerin büyük bir uyum içinde. bu da güzel bir kütle yansıması meydana getiriyor sende. most muscular pozu vücudunu çok iyi anlatıyor ve bu pozun da hakkını vermek zordur. dolu bir üst göğüs olmadıkça, ön-arka omuzlardan destek almadıkça, bicepsler fışkırırcasına bir görüntü çizmedikçe bu pozda başarılı olmak imkansız. senin en iddiali oldugun 2 bölgeyi bana sorsalardı, göğüs ve biceps olarak söylerdim.

teşekkürler D.Wolf işi bilen insanın yorumuda farklı oluyor:) biceps ve göğüs ve calflarım spor yapmadığımda bile en son küçülen kaslarım.. aslında birkaç da atletsiz foto kendi sayfama koyacaktım ama göbek bölgesi çok bozuyor vücudun ahengini 12 ağustosta askere gidiyorum hayırlısıyla gitmeden son foto larıda oraya koyacağım bkalım gelince ne olacak bitecek.. zaten gidecğim diye çok kasmıyorumda idmanları form az-çok aynı hep.. zaten işi bilenler bilir ki bu noktadan sonra artık doping almadan büyük değişiklikler yapmak çok zordur yada çok büyük fedakarlıklar ister yeme uyku idman ve uzun zaman istikrar... ben 2.5 ay aradan sonra 2 ayda bu kadar yakalayabildim formu...

d.wolf a katılıyorum birde calcicla kemiğin bükü değil uzun olsaydı çok daha iyi bir omuz genişliği edlde ederdin.

omuzla göğsü birleştirmen bu eksiği çok iyi maskelemiş ayrıca bol hammer yaptığında gözümden kaçmadı. verdiğin pozlarda kordinasyonun iyi olduğunu gördüm tahminime göre bunu antremanada yansıtıp her bölgeden yüksek verim almaktasın. kas yapmak başka bişey kası taşımak başka bişeydir. bu ikisi sende mevcut.

banada en kötü iki bölgeni sorsalar. flexor- extensor derdim.

başarılarının devamını dilerim.

boyutu biraz yüksek olduğundan resimler olmamış sanırım.. biraz kestim kırptım..... sanırım şimdi çıkar

CEMS22'nin vücuduna benim söyleyecek çok fazla sözüm yok zaten herşey ortada başarılarının devamını dliyorum,ayriyetten kendisine şimdiden hayırlı teskereler ....

benim dikkatimi çeken bir şeyde kupaların altındaki rafta en köşede bulunan kahverengi,sarımsı bidon ne? supplement felan mı ?

Geçen sene bu zamanlarda çekilen bir foto. Bağcılar merkezde eski; ama alet bolluğu olan bir salondu. Cam boya yokusuydu hep. Kendimi göremiyordum aynada. Yüzüm de seçilmiyor o yüzden. Yalnız belim çok inceymiş gerçekten. İnsan özlüyor 85 kilo olduğu günleri...

Eklentiler

• ABCD0004.jpg
    ABCD0004.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 1.317
Geçen sene bu zamanlarda çekilen bir foto. Bağcılar merkezde eski; ama alet bolluğu olan bir salondu. Cam boya yokusuydu hep. Kendimi göremiyordum aynada. Yüzüm de seçilmiyor o yüzden. Yalnız belim çok inceymiş gerçekten. İnsan özlüyor 85 kilo olduğu günleri...

Fotoya bakınca calıstıgın yer cok hardcore gıbı geldı bana..:)

Ramazanda ve ertesinde gittiğim tatilden sonra en az 3 kilo verdim ki zaten kilo sorunum vardı çok yavaş alıyordum. Fakat yine de ölçülerim aynı ve sırt pozum gayet iyi olmuş bence buna rağmen. Kilo 59 falan olması lazım boy 175.. Yaşamım su sıralar düzene girdikten sonra kilo alma çalışmalarına devam.. :)

not: fotoya azcık dokundum bu arada :D

Son düzenleme:
Buda benden olsun,ayaz kardeşin açtığı başlık yerini bulsun:)Ramazan dan 1 gün önce 64kg.

Eklentiler

• IMG_0255.jpg
    IMG_0255.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 1.143
sanırm flexor açmış sitedeki kendi çektiğiniz fotolar bölümü açılmış çok sevindim bende amatör fotoğrafçılıkla ilgileniyorum ama makinam ve resimlerim yanımda olmadığından ekleme yapamıyorum şuan için.. pek iyi kadrajlanamasada buda teması konusu bana ait bir askerlik fotosu yorumlar için şimdiden teşekkürler....

Eklentiler

• Görüntü0028.jpg
    Görüntü0028.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 1.217
evet o cem sakallari kesmis o yüzden farkli görünüyor.direk karsiya bakinca omuzundaki dövme halen görünüyor iyi bak ispati o cem oldugunun :)

Back
Yukarı