Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
CEMS22 gelişimin takdire şayan. genel olarak bütün bölgelerin büyük bir uyum içinde. bu da güzel bir kütle yansıması meydana getiriyor sende. most muscular pozu vücudunu çok iyi anlatıyor ve bu pozun da hakkını vermek zordur. dolu bir üst göğüs olmadıkça, ön-arka omuzlardan destek almadıkça, bicepsler fışkırırcasına bir görüntü çizmedikçe bu pozda başarılı olmak imkansız. senin en iddiali oldugun 2 bölgeyi bana sorsalardı, göğüs ve biceps olarak söylerdim.
boyutu biraz yüksek olduğundan resimler olmamış sanırım.. biraz kestim kırptım..... sanırım şimdi çıkar
Geçen sene bu zamanlarda çekilen bir foto. Bağcılar merkezde eski; ama alet bolluğu olan bir salondu. Cam boya yokusuydu hep. Kendimi göremiyordum aynada. Yüzüm de seçilmiyor o yüzden. Yalnız belim çok inceymiş gerçekten. İnsan özlüyor 85 kilo olduğu günleri...
serkan igneyi koldanmi vurdun.genelde igneyi trisepten urunca bir kac gun oyle toplanma oluyor.seninkide ayni öyle duruyor
serkan igneyi koldanmi vurdun.genelde igneyi trisepten urunca bir kac gun oyle toplanma oluyor.seninkide ayni öyle duruyor![]()
evet steroid kastetmistim.o zaman pardon.kolundaki sislik enjektörden dolayi toplanma seklindeki sislige benzedigi icin demistim..ok anlasildi.saygilarne ignesi sivaslı ? eger steroidleri kastediyorsan şu ana kadar hiç steroid kullanmadım![]()
evet o cem sakallari kesmis o yüzden farkli görünüyor.direk karsiya bakinca omuzundaki dövme halen görünüyor iyi bak ispati o cem oldugunun![]()