• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oncelıkle ılk fotolarım oldugundan kendımden bahsedeyım..

Subat 2009 ve Hazıran 2009 arası 4 aylık bır calısmam vardı.. Daha sonra Hazıran 20de bıraktım unıversıte hazırlık falan fılan yuzunden.. 8 aya yakın ıdman yapmıyordum.. 3 haftadır cosanostra ıle haftasonları ıdman yapıyoruz.. 6 ıdman oldu.. Bu fotolarıda bugun cektık.. Eglence amaclı.. Ilk ıkısı benım sonuncusu cosanostra.. :)

Fakat yıne temmuza kadar ıdman yapmayacagım.. Sadece bos vakıt buldugumuz ıcın cosanostra kardesımle takıldık bıraz.. Tekrar duzenlı ıdmana Temmuz'da baslayacagım..

Olculerde,
1.92-1.93 cm boy
80 kg
35 cm kol
120 cm omuz
Sanırım..

Son düzenleme:
Sınavdan sonra su atımı ve bronzluk konusunu halledersem istediğim formu tam manasıyla yakalamış olacağım :)

Senin ise benim gibi bronzluk problemin yok orta amerikalı antreman partnerim :P Vücuduna yaptıgım yorumları biliyorsun daha bir kaç idman yapmana rağmen çok hızlı geri kazanıyorsun eski formunu.Bu konuda çok şanslısın.

Bir daha ki antremana daha çok fotoğraf çekelim özellikle göbekli olmadığım halde karnım çok kötü çıkmış fazla su tutumundan dolayı sanırım oda :D

bu da bendeniz, bir foto çekmiştim geçenlerde tosun gibi kızarmış şişmiş yüzüm kendimi kasmaktan :D

Eklentiler

• P4070855bodyforumtr.JPG
    P4070855bodyforumtr.JPG
    16,6 KB · Görüntüleme: 900
ilk resim dietteki halim 94 kilodayım sonraki iki resim bulk 105 kilo civarıyım... diet iyi gidio galiba... :)

Eklentiler

• eeee.jpg
    eeee.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 794
  • DSC06645.jpg
    DSC06645.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 717
  • DSC06648.jpg
    DSC06648.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 766
snap shots a eski günlerdeki canlılığını verebilmek adına bir foto daha benden...
Bulk dönemindeyim,malesef yağlanıyorum :(

Eklentiler

• P4070851.jpg
    P4070851.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 794
Buda benim 3 ay önce çektiğim bir sırt pozu^^

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:49 ----------

Ensede de süper amele yanığı varmış şimdi farkettim^^

Son düzenleyen: Moderatör:
draft artık 5 sene kanat çalıştırmana gerek yok gibi:)yağ oranını düşürdüğünde eminim çok daha iyi görünecektir
hatred şu an vücut ne kadarlık bilmiyorum ama sıkı bir çalışma-beslenme-dinlenmeyle 3-4 ayda vücut çok iyi yere geleceğine inanıyorum

hatred şu an vücut ne kadarlık bilmiyorum ama sıkı bir çalışma-beslenme-dinlenmeyle 3-4 ayda vücut çok iyi yere geleceğine inanıyorum

Yoruma teşekkürler:) 5 aylık vücut yağ oranı %13 civarı şu an boy 1.76 kilo 72.Kiloyu sabit tutmaya çalışıyorum yağ oranımı %10 ve altı olacak şekilde ayarlayabilirsem hayalimdeki karın kasları gözükecek gibi:D

Back
Yukarı