• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben mideyi sona saklıyordum bunu söylediğin iyi oldu.
Diyet işi yalan olcak galiba en azından 15 Ağustosa kadar.Sonrasında Ekime kadar kardiyo+diyet olur..olduğu kadarıyla.Ekimde de kilo alma çalışmaları başlar artık.

buda yeni broz halim ;)
tüm elştirlere açığım,zaten önce koyduğum resimlerde ki tavsiyelere uyup çalıştım ve gerçekten işe yarıyor ....bu forumu seviyorum yaa

Eklentiler

• 310720083208.jpg
    310720083208.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 3.043
  • 310720083209.jpg
    310720083209.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 2.688
  • Like
Reactions: Azi
sırtına bakınca, tom cruise nin vanilla sky filmindeki sırtı aklıma geldi nedense....bak çatın dar değil, ama bu sırttan cok iş çıkar bence...ama şu da dikkatimi çekti , önceki resimlerine göre fazla yaglanmışsın, kırılma ama birazda ölçü kaybı olmuş gibi, ya da resimlerin azizliğine ugradın:)..göğüslerin dezavantajlı oldugun bölgelerden...sende iyi trapez çıkar,iyi bir sırt, geniş değil ama parçalı çıkar,çok iyi six packler çıkar, omuzlarını pek göremedigim için yorum yapamayacagım...ama çatısı geniş olmayıpta, define yakıştırmasına uyan insanlardansın...kolay gelsin...

murinyo ince ama fit bir vücudun var ama biraz daha hacimlenirsen çok daha iyi olabilir tabi tercih meselesi

D.WOLF yorumalrın için çok saol.yarın hemen gdip izliycem vanilla sky filmini ;) gerçekten yağ oranım %10 altında ama creatin baya bi etki yapıyo bende. yani çok su topladım bu aralar haddinden fazla,ölçü kaybı da olabilr bu aralar çünkü göğse çok hırsa yaptım o nedenle diğer bölgelrden azcık ölçü kaybetmişimdr beslenmede baya kötü(malum sefil öğrencilik) ama bityo bu dertler artık seneye işe grcem , ozamn vurcam beslenmemnin gözüne..bide sırt için değişik bi şeyler deniyom bu aralar sırt ve kant çalışırdım önceden ,şimdi ise sırt ve trapez çaılşıyom. kanat hiç çalışmıyom.çünkü eski bi bodyci abimden duyduğuma göre göğüsler daha bi küçük görünüyo kantlar büyük olunca,bende bi deniyim dedim..

BOSANAK saol yorumun içn dedğim gibi kış bi gelsin şu ramazanı bi atlatayım bayramın 1. günü başlıyom bulk dönemine :D
hepimize kolay gelsin. . . . .

1 hafta önce yatmadan önce cekmiştm.. gerçi aynı poz var ama olsun hehe:D

Son düzenleme:
D.Wolf yağlanmadan kilo alırsan çok iyi olur mide oturmaya başlamış ..şimdiki halinde gayet iyi.. ancak dikkatimi ceken bulk sana hiç yakışmıyor..sende doğru yolda olduğunun farkındasın ama bence sabredersen bu formunu koruyarak kilo alırsan çok daha iyi olur

Çok iyi görünüyorsun D. Wolf nihayet fotoğrafın azizliğine uğramadan çekilmiş bir resmini görüyorum, göğüs arası çok iyi görünüyor, omuz başların, biceps önkol bağlantın falan maşallahlık, başarılarının devamını dilerim.

bu resim zaten definasyondan son kalan izler:)...şu an 79 kg mım, vücut olarak verilen 8 kg dan sonra kollarda 0.6 cm gibi bir kayıp var , ama kollarım eskisinden daha güzel duruyor...agustos sonuna kadar define olmaya devam...eylül başı gibi , inşallah hacim için çalışmalara başlayacagım...hacim almadan, define büyümek , benim için çok zor...hacimli görünmeyi cok seviyorum, beni daha cok cezbediyor:)...

arkadaşlar dün çok pis yalan söylemişim..vüct dağıttı kendini biraz ben creatine kullanıyom onadndır zannediyodum su tutmuşumdur falan die..ama d.wolf un uyarısı gereği bu sabah gidip ölçtrdüm %12,5 olmuş yağ oranım.sağda solda 10 un altında dır diodum yalan söylüyomuşum meğer kusura bakmasın kimse ..ama çok pis morelim bozuldu ya kasdanda yemişim zaten :(

buda yeni broz halim ;)
tüm elştirlere açığım,zaten önce koyduğum resimlerde ki tavsiyelere uyup çalıştım ve gerçekten işe yarıyor ....bu forumu seviyorum yaa

Murat vala senin 78-79 kilo olduğun zamanları özledim desem yeridir.
Arkadaşlar Murat bu sene ilk defa deyim yerindeyse definasyona yönelik çalıştı ama dediği gibi beslenme rezalet malesef...
Ama bu onun için iyi bir tecrübe oldu,vücudunu biraz daha tanıdı,tabi ben de defianasyona girmeden girmiş kadar oldum onun sayesinde (:
Beslenmesi çalışması işe yaradı mı onu gördüm.Bence fena sonuç almadı beslenmeye kıyaslarsak.
Beslenmesi iyi olsaydı eminim şu an olduğundan kat kat iyi bir vücudu olurdu.Ama Murat bu sana ders olmuştur,yarım yamalak definasyona falan kalkışmaz bundan sonra (:
Seni gğrmüyorum 1buçuk aydır,ama hemen hemen tahmin ettiğim gibi gördüm seni,iyisin yine.
Kışın bol suplementli bol proteinli bi hacim dönemi geçiririz senle ortak inşallah....
Benim telde senin 78 kilo güzel bikaç pozun var geçen kıştan kalma,onu da koyarız ben gelince,arkadaşların görüşlerine göre programı beslenmeyi ayarlarsın tavsiylere yorumlara göre...

vücut olarak verilen 8 kg dan sonra kollarda 0.6 cm gibi bir kayıp var , ama kollarım eskisinden daha güzel duruyor....
Çok doğru bir tespit.
Define bir kol aynı ölçüdeki bulk (yağlı) koldan her zaman çok daha kütleli görünür.
Sadece kütleli görünmenin yanında aynı zamanda çok da şık durur =)

1 ay önceki halim, şimdi biraz yağlandım..sınavlar bi bitse..
Vücudundaki gelişim gayet dengeli.Yapman gereken karbonhidrat ve yağ alımına dikkat ederek define halini olabildiğince koruyup kas kütlesi kazanmak.Çalışma azmini kaybetmeden devam etmeni temenni ederim.

cappi gelisim gayet net ve define. daha fazla genislemek icin definasyondan bi sureligine vazgecmen gerekebilir.
son olarak arada odanı topla...

iki tane de sirt poz benden olsun:)

Eklentiler

• IMG_4200.JPG
    IMG_4200.JPG
    158,1 KB · Görüntüleme: 2.686
  • IMG_4201.JPG
    IMG_4201.JPG
    132,1 KB · Görüntüleme: 2.456
  • Like
Reactions: Azi
saydam son gördüğüm resminden bu yana göze hitabı hiç bozmamışsın.bence gayet orantılı bir vucut.tebrikler.

saydam, sağ ve sol kol orantın gayet güzel...sırtın da iyi ama biraz geniş barfiks ve reverse rowing bar a agırlık verip yapsan üst sırt tarafları daha da dolabilir, yani koltuk altından itibaren , kanatların başladıgı yer cok daha dolgun olur...arka omuzların parçalı ama çok daha iyi olabilir..bicepslerin tricepslerine göre daha ön planda gördügüm kadarıyla...sırtının iyi olması , arka omuz görüntünü biraz geri planda bırakmış...
sonuc olarak, göze çarpan ve gayet iyi bir vücut ama cok daha iyi olması için triceps ve özellikle omuz çalışmasına agırlık verilmeli...başarılar saydam...

tesekkurler denis wolf,sirt cok az calisiyorum ama kanattan ozellikle kaciyorum,kanat nedense estetik durmuyor bence sanirim kollari acik tutugundan dolayi sevmiyorum,son olarak inan bicepsleri cok kotu ama tricepslerimde bir o kadar iyi sanirim resimin azizligine ugramis,2 sendir biceplerden cektigimi bir ben birde salondakiler bilir,tekrar yorumlarin icin tesekkurler.

Back
Yukarı