• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu da benden dün yatmadan önce

Eklentiler

• Resim 008.jpg
    Resim 008.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 4.605
cappi, sıkı beslenme şart....carbo alımını artırman lazım...
bicepslerin vücuduna göre iyi....beslenmeni düzeltirsen cok işler başarırsın...kolay gelsin...

Hic sirt pozu resmim yoktur .. bi tane cekmeye calismistim, o da ancak buraya eklenir..

saygilar

Eklentiler

• Bild003000.jpg
    Bild003000.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 5.068
  • Unbenannt-2 0Kopie.jpg
    Unbenannt-2 0Kopie.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 4.525
  • Bild01600.jpg
    Bild01600.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 4.831
  • Bild01700.jpg
    Bild01700.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 4.583
  • Bild025.jpg
    Bild025.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 5.092
sadece 1. resmi koysaydın, sırtın iyi , ama kanatların ii değil derdim...ama 3.resim gerçeği yansıtmış, yani hakkını vermiş...sırt olarak pek sorunun yok gibi, sadece alt sırt eksik gibi , ama onu da tamamlarsın zamanla...
sonuç olarak vücudunun gerçek doyumunua ulaşmasına ramak kalmış diyebiliriz...bu kadar lifli bir vücut yarışmaları yavaştan hazırlanmayı hakediyor diye düşünüyorum...
özetlersek her zaman ki gibi söylüyorum, vücut cok ses getiriyor, ama o vücuda daha dolgun göğüsler lazım...sen elinden geleni zaten yapmışsın göğüsler için, ama bence yurtdışındayken birşeyler yaabilirsin göğüslerin için, gerekirse birazcıkta olsa ilaç al, kusursuz bir orantıyı yakalamak için...başarılarının devamını diliyorum...

Dogru gözlemledin D.Wolf...Alt sirtim zayif ama gelisiminden cok memnunum cünkü o bölgeyi de bacaklar gibi 8 ay önce basladim calismaya... resimlerde göründügünden biraz daha iyi diyebilirim ama eksik oldugu gercek....

ilac konusuna gelince, ben kesinlikle ilac düsmani degilim ama su an sen benim yerimde olsaydin, inan sen de kullanmak istemezdin...

Ben ilac kullanmamis olmakla hicbir zaman gurur duymadim ama bir cok kisi hayret ediyor... Ama "ilac alsam ben de böyle olurum" diyenlerin corbasina tuz ekmek istemiyorum.. Bir de nedense bu saatte sonra icimden gelmiyor.. is hayatina atilmak üzereyim, eskisi gibi cok vaktim olmayacak, yani yanlis zamanlama olabilir..

yorumun icin tskler D.Wolf

Boşnak omuz genişliğin gerçekten baya var.Buzdolabın yanındaki fotoğrafa bakınca fıratın da dediği gibi insan bir kere buzdolabıyla seni kıyaslıyor acaba hangisi daha geniş diye.

Fırat Rpac yorumlar için sağolun buzdolabı fazla büyük değil belki ondan öyle gözüküyordur:) kapıyla kıyaslanmayım diye biraz içerde çektim resmi budolabına yakalanmısım bu arada çok dikkatlisinizthums:

fırat; tabi ki boşnak,zor bi karar değil ki bu...:)

yazmışsın k.bakma anlayamadım:o

çok pardon yaa bende sanki bişey yazdığımı seninde ona atfen cevabını yazdığını zannettmiştim:o:o

bu denli iri bir fiziğin protein ihtiyacı minimum 200 gr. falan olmalı herhalde, allah kolaylık versin boşnak:)

bu denli iri bir fiziğin protein ihtiyacı minimum 200 gr. falan olmalı herhalde, allah kolaylık versin boşnak:)
Allah razı olsun cappi bi aralar 110 kg nin üstündeydim günlük 250 gr alıyordum suan biraz sıkıntıdayım malesef 150yi geçmiyor o yüzden hedeflerimi biraz erteledim malesef varolanı korumaya çalışıyorum :)

Fırat omuz ölçüm 145

Son düzenleme:
Back
Yukarı