Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Çok güzel değişim aynen devam etBerbat genetikle anca bu kadar
Göğüs genetiğin çok enteresanyağ oranını kontrol altına alırsan kalitesi ortaya çıkacaktır
Çok güzel değişim aynen devam et![]()
Valla hocam 1.5senelik calismaya ragmen omuz 98den 113e fln cikti omuzlari hic begenmiyorum[/
Enteresan derken hocam
Aynen yağ oranını azaltmam gerek![]()
sende de arka omuz kasları zayıf. 2 ayda ben rear deltoid ve posteur deltoid çalıştım omuzlar yuvarlak oldu. hareketler baya zor aşağıdaki linkte adamı takip et adam işin sırrını açıklıyor. bizde ki egefitness ve türevleri bu adamı takip edip kendi araştırmış gibi anlatıyor. kalemle çizmeler falan hep bundan araklama. 3 aydır yeni keşfettim takipteyim ve fitnesa yeni başlamış gibi yaptı.Eki Görüntüle 47208ı ışık kötü beyler yandan bakınca eksiklerimi söyleyin düzelteyim saygılarımla![]()
teşşekür ederim şuan zaten ters kelebek yapıyorum o baya bi etkiliymiş bu admıdabilirim dediği gibi ege fln hepsi bundan çalıyorlar.bana bi arkadaşımda ön omuz eksik demiştisende de arka omuz kasları zayıf. 2 ayda ben rear deltoid ve posteur deltoid çalıştım omuzlar yuvarlak oldu. hareketler baya zor aşağıdaki linkte adamı takip et adam işin sırrını açıklıyor. bizde ki egefitness ve türevleri bu adamı takip edip kendi araştırmış gibi anlatıyor. kalemle çizmeler falan hep bundan araklama. 3 aydır yeni keşfettim takipteyim ve fitnesa yeni başlamış gibi yaptı.
Kaç gün çalışıyorsun ?
3 gün dolu 1 gün boşKaç gün çalışıyorsun ?
Full Body ws Pull push body hangisi daha iyi hocam ?1 sene oldu
Eki Görüntüle 47288 bulking...
kesinlikle.. Zaten kontrollü bi şekilde büyümeye özen gösteriyorum. Zaten belim 75 cm civarı kalın değil. Fotoda biraz kalın çıkmış olabilirBulkta olduğunuzu söylemişsiniz ama bulk bitimi bel biraz daha incelirse vücut daha şık durur.