• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2016-10-09 17.00.15.jpg

2 senedir spor yapmıyordum. Tekrar başlayalı 2,5 hafta oldu 2 sene öncesinde 6 ay düzenli yazın 3 ay ara tekrar 4-5 ay düzenli olarak yapmıştım ve 2 senedir üniversite işlerinden spor yapamıyordum. Yavaştan toparlanıyorum.
88v2kQ.jpg
znkl26.jpg

buda benim arkadaşlar merak ediyorum diyenler olmuştu ondan paylaşıyorum

SPOR YAPTIĞIM ZAMAN TAM OLARAK 2 YIL

ÖNCESİ

nEq1mN.jpg

SONRASI
G3rLob.jpg

Kilo 95 Kol 42 cm
önceki ölçüyü bilmiyorum hiç ölçmedim ama 30 un altında tahminimce

Düşük yağ yüksek kas oranını yakalıyorum, inşallah daha iyiye gideceğim, önceden göbek giydiğim atleti 20 Cm öne itiyordu, artık çok azaldı, şimdi ufak bir Definasyon yapacağım bakalım ne kadar yağ gidecek.

Kol.jpg

Süper gelişim , sabır ve istikrar dışında bir sırrı var mı besin olarak veya ant olarak
Merhaba dostum, yorumun için teşekkür ederim. Besin olarak bi olayım yok, antreman ise son dönemde full body yapıyorum ve faydasını gördüm. Prensip vücudu şaşırtmak. Sır deyince CT Fletcher'in cevabı geldi aklıma :). "Hard ass work, that is fucking secret" Kendisini de takip etmeni tavsiye ederim:)

A3Bq7Q.jpg

6m3k2E.jpg

fotoğrafların ikiside güncel değil,uzun bir süre ara vermiştim geçen hafta tekrar idmanlara başladım.tavsiyelerizi bekliyorum :)

Back
Yukarı