• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
13245276_692060880932397_6483464721462854998_n.jpg
13639543_714826335322518_1734350039_o.jpg
13697273_717506955054456_5692204941254157218_n.jpg

Bilmem yaramis mi? Ayrica neden herseyi kure bagliyorsun? Binlerce kisi var tren deca vs girip benim vucuduma yaklasamayan...
Abi ben seni 2011 de görmüştüm ilk defa bulking konuların falan vardı 5 yıl geçmiş+kürlerde yapmışsın canavar olmanı beklerdim açıkcası,yanlış anlama beni ben daha 18 yaşındayım benden 10 kat daha bilgilisindir belki cogu konuda ama bu tarz şeylere girip sağlığını bu vücut için tehlikeye atman değmemiş açıkcası.Tabi bana göre değse nolur değmese nolur benim doğal olan arkadaşlara anlatmaya çalıştığım şey ufacık bir fark için bi ton kürlere girmemeleri.

Buda şuanki formum bu kimki beni eleştiriyor riskini azaltmak için mötü başı salmış adam atıp tutuyo dememen için
http://i.hizliresim.com/0DvAlD.jpg

Abi ben seni 2011 de görmüştüm ilk defa bulking konuların falan vardı 5 yıl geçmiş+kürlerde yapmışsın canavar olmanı beklerdim açıkcası,yanlış anlama beni ben daha 18 yaşındayım benden 10 kat daha bilgilisindir belki cogu konuda ama bu tarz şeylere girip sağlığını bu vücut için tehlikeye atman değmemiş açıkcası.
Tesekkurler gorusun icin.

Abi ben seni 2011 de görmüştüm ilk defa bulking konuların falan vardı 5 yıl geçmiş+kürlerde yapmışsın canavar olmanı beklerdim açıkcası,yanlış anlama beni ben daha 18 yaşındayım benden 10 kat daha bilgilisindir belki cogu konuda ama bu tarz şeylere girip sağlığını bu vücut için tehlikeye atman değmemiş açıkcası.Tabi bana göre değse nolur değmese nolur benim doğal olan arkadaşlara anlatmaya çalıştığım şey ufacık bir fark için bi ton kürlere girmemeleri.

Buda şuanki formum bu kimki beni eleştiriyor riskini azaltmak için mötü başı salmış adam atıp tutuyo dememen için
http://i.hizliresim.com/0DvAlD.jpg
Adam saygıdan bişey dememişte, ben olsam sağlam söverdim. O kadar verilen emeği yapılan dieti kimse görmez sonuca bakar sadece.

Adam saygıdan bişey dememişte, ben olsam sağlam söverdim. O kadar verilen emeği yapılan dieti kimse görmez sonuca bakar sadece.
Sen söverdin çünki onca kürle çöp gibi bir vücudun var adamın vücudu gayet mükemmel zaten :D kendine olan güvenide tam.

edit (diez) : kırıcı üslup kullanmayınız ve lütfen kuralları okuyunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamin ne tren girdigi var ne deca gayet lean bir sekilde ilerliyor ve bu ise de emek veriyor. Vurdugu ilaci da kafasina gore rastgele de vurmuyor. Roidli olarak da 2 yil gecmisi var ki blast and cruise falan da yapmiyor half natty diyebiliriz kendisine. Takdir edilecegine yaptigin yorum hos degil muzaffer_53

Arkadaslar ben herkesin gorusune saygi duyar ve deger veririm. Eksiklerimin soylenmesi de hosuma gider. Deneyimli bir sporcu ve antrenor olmama ragmen terzi kendi sokugunu dikemez hesabi eksiklerimi gormede sikinti yasiyor olabilirim. Ancak genel anlamda gelisimimden oldukca mutluyum. Yaptigim seyleri bilimsel altyapilara dayandirip egoma yenik dusmedigim icinde gayet mutluyum.herkese yorumlari icin tesekkur ederim. En kisa zamanda ayri bir konuda gelisimimi paylasmayi dusunuyorum.

Adamin ne tren girdigi var ne deca gayet lean bir sekilde ilerliyor ve bu ise de emek veriyor. Vurdugu ilaci da kafasina gore rastgele de vurmuyor. Roidli olarak da 2 yil gecmisi var ki blast and cruise falan da yapmiyor half natty diyebiliriz kendisine. Takdir edilecegine yaptigin yorum hos degil muzaffer_53
Reis ben kendisine saygı duyuyorum ben kimimki duymucam adam başarılı trainer vücududa iyi ben eleştirimi yaptım.Hatalıysam affola.

Arkadaslar ben herkesin gorusune saygi duyar ve deger veririm. Eksiklerimin soylenmesi de hosuma gider. Deneyimli bir sporcu ve antrenor olmama ragmen terzi kendi sokugunu dikemez hesabi eksiklerimi gormede sikinti yasiyor olabilirim. Ancak genel anlamda gelisimimden oldukca mutluyum. Yaptigim seyleri bilimsel altyapilara dayandirip egoma yenik dusmedigim icinde gayet mutluyum.herkese yorumlari icin tesekkur ederim. En kisa zamanda ayri bir konuda gelisimimi paylasmayi dusunuyorum.
Hocam bide merak ettiğimden soruyorum yanlış anlamayın hiç korkmadınız mı küre girerken yada nasıl cesaret ettiniz?

Hic korkmadinizmi hahahhashhahahahahahaha steroidi kolunu bacagini birakiyosun gibi dusunenen insanlara selam olsun..

Hic korkmadinizmi hahahhashhahahahahahaha steroidi kolunu bacagini birakiyosun gibi dusunenen insanlara selam olsun..
Bu arkadaş hep polemik yaratmaya çalışıyor.Takmayın.[DOUBLEPOST=1470595441][/DOUBLEPOST]
Gorusuruz yavrum, 20 cm kolunu 22 yapabilcenmi 15 senede :D
Bence yağlı 50 cm kol,yağsız 25 den kötüdür.Sence ahaha[DOUBLEPOST=1470595519][/DOUBLEPOST]Dirty bulk yaptın ben seni göreceğim bakalım nasıl yağ atacaksın, kaç yılda?Yağ atsan bile diyaframın şişkin göbek gibi duracak.

Back
Yukarı