muzaffer_53
Üye
Bi kolunu atıp beni möt etseneGorusuruz yavrum, 20 cm kolunu 22 yapabilcenmi 15 senede![]()

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Bi kolunu atıp beni möt etseneGorusuruz yavrum, 20 cm kolunu 22 yapabilcenmi 15 senede![]()
La seni bulkta öğün olarak yerim 13 yaşındasın 25 kg sin haddini bil kime laf attığına dikkat etBu arkadaş hep polemik yaratmaya çalışıyor.Takmayın.[DOUBLEPOST=1470595441][/DOUBLEPOST]
Bence yağlı 50 cm kol,yağsız 25 den kötüdür.Sence ahaha[DOUBLEPOST=1470595519][/DOUBLEPOST]Dirty bulk yaptın ben seni göreceğim bakalım nasıl yağ atacaksın, kaç yılda?Yağ atsan bile diyaframın şişkin göbek gibi duracak.
15 yaş 55 kilo 163 boy %5 yağLa seni bulkta öğün olarak yerim 13 yaşındasın 25 kg sin haddini bil kime laf attığına dikkat et
Kardeşim doğru söylüyorsun.Gerçekten haklısın ama ben hiperaktifim o yüzden alamıyorum.Bir de şeker yemiyorum hiç, sağlıklı almak istiyorum bakalım inşallah.Göğsümde omzumda damarlar bayağı belli.[DOUBLEPOST=1470686777][/DOUBLEPOST]Bu kış clean yapacağım inşallah hedefim o kadar olmasada Marc Fitt e benzer vücud yapmak..(Biliyorum zor)Janves biraz yemek ye. O yag orani senin gibi buyume caginda birisi icin cok dusuk.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkur ederim ancak ayrintiya takilmiyorum. Oyle koymusum kalmis profil resmi..Reyiz senin böylesine güzel bir vücudun var fakat profil fotoğrafı seçimin bence yanlış, o vücutla çok daha iyi profil fotoğrafları koyabilirsin foruma.
Profildeki daha iyi kardeş.Yarışma öncesi çekmiş gibi duruyor daha lean.Reyiz senin böylesine güzel bir vücudun var fakat profil fotoğrafı seçimin bence yanlış, o vücutla çok daha iyi profil fotoğrafları koyabilirsin foruma.
Profildeki daha iyi kardeş.Yarışma öncesi çekmiş gibi duruyor daha lean.
Kardeşim yalnız şeker yeme kalorini aş gene kilo alıcaksan. Kalorini asma seker ye kilo gene verirsin.yani yaşım 15 benimde ama spor yapıcam diye abartma bu yaşta sıkı diyetler yapmanın alemi yok bna göre. iifYM mantıki olan.ama sana kalmış başarılar. Bu arada benimde 7 yağ oranım.hergün tatlım yerim sütlü puding fln. Kalorimi çok az aşıyorumKardeşim doğru söylüyorsun.Gerçekten haklısın ama ben hiperaktifim o yüzden alamıyorum.Bir de şeker yemiyorum hiç, sağlıklı almak istiyorum bakalım inşallah.Göğsümde omzumda damarlar bayağı belli.[DOUBLEPOST=1470686777][/DOUBLEPOST]Bu kış clean yapacağım inşallah hedefim o kadar olmasada Marc Fitt e benzer vücud yapmak..(Biliyorum zor)[DOUBLEPOST=1470686854][/DOUBLEPOST]Buda bilek
![]()
Teşekkürler kardeşim valla yediğim zaman kendimi mutsuz hissediyorum sanki damarlarımda geziyor şekerKardeşim yalnız şeker yeme kalorini aş gene kilo alıcaksan. Kalorini asma seker ye kilo gene verirsin.yani yaşım 15 benimde ama spor yapıcam diye abartma bu yaşta sıkı diyetler yapmanın alemi yok bna göre. iifYM mantıki olan.ama sana kalmış başarılar. Bu arada benimde 7 yağ oranım.hergün tatlım yerim sütlü puding fln. Kalorimi çok az aşıyorum
yağlannmaa minimum.yani clean bulk şeker yemekle değil kalorine bağlıdır.bol sans
Ahaha.korkma kardeşim okadar.bendede var karında am beni Rahatsız ediyor.biraz buyumak lazım. Gelişme çağındayüz. Kolay kolay yağ tutulmuyor zatenTeşekkürler kardeşim valla yediğim zaman kendimi mutsuz hissediyorum sanki damarlarımda geziyor şeker.Karnımda bile damar var
.Teşekkürler tavsiyeler için
Doğru söylüyorsun dikkate alacağım yoksa ekto olmaktan kurtuluş yok gibi.Ahaha.korkma kardeşim okadar.bendede var karında am beni Rahatsız ediyor.biraz buyumak lazım. Gelişme çağındayüz. Kolay kolay yağ tutulmuyor zaten
Aynen öyleDoğru söylüyorsun dikkate alacağım yoksa ekto olmaktan kurtuluş yok gibi.
Kesinlikle bide antrenman yapmayıncaAynen öylezaten 2 gün az yiyeyim hemen zayfliyorim ya.2 günde 2 kg gider abartisiz