• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Omuz, kol cok estetik olmus ancak evde sanirim gogus olmuyor, befora gore korucuk kemigi bolumu tamamen dolmus.

Hafif gogus ile cok guzel bir goruntu elde edilecek, su an bile is yapar :)

Omuz, kol cok estetik olmus ancak evde sanirim gogus olmuyor, befora gore korucuk kemigi bolumu tamamen dolmus.

Hafif gogus ile cok guzel bir goruntu elde edilecek, su an bile is yapar :)

pilates topunu benç olarak kullanıyorum ve dambıl olarak en fazla 8 kilo var, ayrıca çantayla maksimum 34 kilo benç press yapabiliyorum ancak onunda tutması sıkıntı çoğunlukla trisepse yük biniyor, dar ve kayma tehlikesi vs. olmuyor gögüs :)

soguk cekilmistir, elestrilerinizi bekliyorum.

j9xq8.png

soguk cekilmistir, elestrilerinizi bekliyorum.

j9xq8.png

burdaki karın kasları cok belirgin degil bunun sebebi hacimsiz olmasından mı kaynaklanıyo yoksa yag oranının fazla olmasından mı ? (tamamen bilgisizligimden ve merakımdan dolayı soruyorum)

aslında ikisi de.. ama daha ziyade bulk döneminde olduğumdan karın bölgesinde haliyle atılmayı bekleyen yağ tabakası var. boy:1.86 kilo:86 tahmini yag orani: %13-14
hedef üç ay içinde 90 kiloya çıkıp 4 aylık definasyon dönemine girmek ve 80 kilo %8-9 yağ oranına kavuşabilmek..

Son düzenleme:
  • Like
Reactions: OvO
Vücutlar gerçekten iyi ve arkadaşlar 1-2 ay aralıklarla fotoğraf koymuş gelişimleri daha iyi gözlemlemek amacıyla. 2 gündür 1. sayfadan son sayfaya kadar baktım bi arkadaş cidden rahatsız etti her sayfada onun aynı fotoğraflarını görüyorum ve her antremanından çekip koymuş pek bi gelişme kaydettiğinide göremedim kasıtlı yapıyor gibi sankı. Buraya yazmak istedim bunuda :)

photo%2Bsession%2B22.01.2013.jpg

Yeni foto çekimlerimden gelen genel görüntüyü paylaşıyım ayrıntı gözükmüyor ama asıl fotolar gelince paylaşırım daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim çektim bulanık ve loş ortamdan garip çıksada gene iyi çekmişim :)

fKkSAb5.jpg

Yakın çekim daha sonradan önce eksikliklerimizi giderelim :)

Son düzenleme:
İstemeyerekte olsa kontrast ayarlı bir resim koyuyorum ama yinede yorumlarınız benim için önemli :)

Eklentiler

• IMG_0437 copy.jpg
    IMG_0437 copy.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 651
Back
Yukarı