Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
kaba on numara gerçekten harika =) trapez calısmıyorsunuz sanırım ama size bence trapez yakışır![]()
Unchained göğüs biraz daha hacim kazanırsa süper vücut olur.
Şimdi bir şey sormak istiyorum kaba'nın 8 aylık gelişimi göstermek için paylaştığı ilk fotoğraf muhtemelen 3. veya 5.ay fotoğrafı değil ilk ay veya hiç başlanmadan önceki fotoğrafı,bu arkadaşın vücudu yağsız ve parçalı,dolayısıyla gelişimini çok rahat görebilir.Benim sorum şu vücut yağsız ve parçalı olduğunda kişi zayıf olsa bile özellikle omuz ve kolları hacimli gözükebiliyor 1.fotoğraf arkadaşın before fotoğrafı olmasına rağmen ben 6 aydır çalışıyorum ne öyle omuz var ne de kol öyle duruyor,aynı şekilde benim arkadaşın kol ölçüleri benim ölçülerim ile aynı ancak onunda parçalı ve bu şekilde daha hacimli,daha dikkat çekici duruyor bu iş nasıl oluyor? biz de hacim kazancaz diye uğraşıp duruyoruz
Bu arada tebrik ederim gelişim çok iyi durmak yok
![]()
3.5 Ay Before - After - 0 Takviye
Soldaki foto 9 Eylül 2012 Kilo: 70
Sağdaki foto 26 Aralık 2012 Kilo: 70
şu da 16 Kasım 2012 - Kol sıcak
![]()