• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok iyi çekemesemde birkaç poz almaya çalıştım arkadaşlar.Bulktayım 3 aydır.Gelişim açısından iyi veya kötü yorum yaparsanız sevinirim.

Eklentiler

• 2013-01-15 23.12.17.jpg
    2013-01-15 23.12.17.jpg
    180 KB · Görüntüleme: 631
  • 2013-01-15 23.12.39.jpg
    2013-01-15 23.12.39.jpg
    168,7 KB · Görüntüleme: 625
  • e_01.jpg
    e_01.jpg
    123,9 KB · Görüntüleme: 564
Yazdan kalma. O zamanlar 66 kg ve kardiyo yapıyordum. Karın kaslarımı sıkmadan verdiğim bir poz, yeni yeni belirginleşmeye başlamıştı :),
hzuf5.jpg

Aynen biraz yağlandık ama hacime devam :)

VG'de 3,5 ayım doldu. Soğuk bir görüntü. Kütle almaya çalışıyorum. Supplement kullanmıyorum.

Eklentiler

• DSC02023.JPG
    DSC02023.JPG
    72,4 KB · Görüntüleme: 670
Unchained göğüs biraz daha hacim kazanırsa süper vücut olur.

Teşekkür ederim mr_dblue, sanırım 3,5 aylık bir çalışmaya göre doğru yolda olduğumu düşünüyorum. Göğüste hacim gerekli farkındayım özellikle üst gögüs çok inatçı programı tam oturtamamızdan kaynaklanıyor sanırım.

Şimdi bir şey sormak istiyorum kaba'nın 8 aylık gelişimi göstermek için paylaştığı ilk fotoğraf muhtemelen 3. veya 5.ay fotoğrafı değil ilk ay veya hiç başlanmadan önceki fotoğrafı,bu arkadaşın vücudu yağsız ve parçalı,dolayısıyla gelişimini çok rahat görebilir.Benim sorum şu vücut yağsız ve parçalı olduğunda kişi zayıf olsa bile özellikle omuz ve kolları hacimli gözükebiliyor 1.fotoğraf arkadaşın before fotoğrafı olmasına rağmen ben 6 aydır çalışıyorum ne öyle omuz var ne de kol öyle duruyor,aynı şekilde benim arkadaşın kol ölçüleri benim ölçülerim ile aynı ancak onunda parçalı ve bu şekilde daha hacimli,daha dikkat çekici duruyor bu iş nasıl oluyor :)? biz de hacim kazancaz diye uğraşıp duruyoruz

Bu arada tebrik ederim gelişim çok iyi durmak yok

Şimdi bir şey sormak istiyorum kaba'nın 8 aylık gelişimi göstermek için paylaştığı ilk fotoğraf muhtemelen 3. veya 5.ay fotoğrafı değil ilk ay veya hiç başlanmadan önceki fotoğrafı,bu arkadaşın vücudu yağsız ve parçalı,dolayısıyla gelişimini çok rahat görebilir.Benim sorum şu vücut yağsız ve parçalı olduğunda kişi zayıf olsa bile özellikle omuz ve kolları hacimli gözükebiliyor 1.fotoğraf arkadaşın before fotoğrafı olmasına rağmen ben 6 aydır çalışıyorum ne öyle omuz var ne de kol öyle duruyor,aynı şekilde benim arkadaşın kol ölçüleri benim ölçülerim ile aynı ancak onunda parçalı ve bu şekilde daha hacimli,daha dikkat çekici duruyor bu iş nasıl oluyor :)? biz de hacim kazancaz diye uğraşıp duruyoruz

Bu arada tebrik ederim gelişim çok iyi durmak yok

Bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım. :)
İlk fotoğrafta 4 aylık bir spor geçmişim var ve şu anda VG de 1 seneyi tamamladım.Bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Parçalı olmak mevzusuna gelince, ben şahsen hiçbizaman ne tam definisyon ne de tam bulk yaptım.Yağ oranımı düşürmek istediğimde yavaş yavaş düşürdüm normale göre biraz daha düşük kalorili beslenerek.

Müsabık sporcular olmadığımıza göre istediğimiz vücuda sahip olmak ya da sağlıklı olmak için yapıyoruz bu sporu.
Yani genel olarak istediğimiz hacime sahipken, kolumuzun biraz daha estetik görünmesini istiyorsak yağ oranımızı da düşürmek gerekiyor.. Yağ oranımızı düşürmemize rağmen yeterli görünümü elde edemediysek eksik kısımlara yoğunlaşıp kütle arttırımı için uğraşmalıyız minimum derecede yağlanarak.
Fakat dediğim gibi önce genel olarak istediğimiz hacime ulaşmalıyız diye düşünüyorum. Bahsettiğin arkadaşınla kol ölçülerin aynı fakat o parçalı olduğu için onun kas oranının daha fazla olması muhtemel.Senin kolların parçalı olsaydı ölçüsü daha küçük olacaktı bu sebeple onun gibi kollarının olması için her durumda kütle arttırımına gitmen gerekiyor.

Evet yanlış anlaşılma olmus 8 aylık gelişim altında paylaştığın iki fotograftan 1. olanı spor öncesi yani 1 ay falan veya hiç başlamadan olabileceğini düşündüm genelde o şekilde paylaşım yapılıyorda ,ama istediğim cevabıda vermişssin tesekkürler..

Back
Yukarı