babaoglu31
Üye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Allah kabul eylesinBoy 183.
18.ay
Kg 58.5 kg -74 kg (mini bir cut'la yarım kilo kadar verdim, yağ oranım yüksek olmadığından Haziran-Temmuz'a kadar bulk yapıp 2 ay definasyon'la yazı kapatır, tekrar bulk eylerim)![]()
belli zaten kollar 30 cmin altında ben 60 cm filan tam jimnastikçi olmuşsunTam anlamiyla Vg yapmadim kilo verirken deri sarkmasini onlemek amaciyla hafif agirlik calistim sadece ona gore
![]()
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardes ovdun gomdun mu belli degil [emoji23]belli zaten kollar 30 cmin altında ben 60 cm filan tam jimnastikçi olmuşsun
kilo boy 174 kilo 66 1 yıldır parça parça toplamda 1 yıldır yapıyorum
Ant programın 5x5mi?Yaş 14 genel olarak powerlifting yapıyorum fotolar pumpsızdır.
Hayır 3 büyük egzersizi haftada 6gün yapıyorum push pull legs gibi örneğin bench5x3sonra overhead press sonra triceps extensionAnt programın 5x5mi?
Tekrar aralığınnasıl 3 compound için?dl kaç bideHayır 3 büyük egzersizi haftada 6gün yapıyorum push pull legs gibi örneğin bench5x3sonra overhead press sonra triceps extension
aslında spor sskonuna gitmeyi füşünüyorum ortaköydeki rocky e eğer orası ile bir bilgin varsa beni aydınlatabilirsin compound hareketler ağırlığım squat deadliftte yetmiyo 73 kg da squat 8 tekrar bench 4 amacım mesela squat 73kg hafradaki ilk antreman da eskisinden bir tekrar daha fazla hedefliyorum genelliklede çıkıyo o yüzden örneğin squat bir haftada 2 tekrar ilerliyo dl evdeki imkanlar 73kg ama çok basit geliyor ama bi140 ım olduğunu düşünüyorum şahsen.Tekrar aralığınnasıl 3 compound için?dl kaç bide![]()
Ağbi maşşallah vücut süper.bu arada kollar kaç cm fazla büyük geldide![]()
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dostum 2 hesapta benim erişimim olmadıgı icin bu hesaba giriş yaptım sıkıntı yok yaniAynı fotoğrafı 2 kişi atmış ? Başkasının vücudunu atınca ne anlıyorsunuz?