• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
7c0881e486da09bd05d951e2e64ea0a3.jpg

8e03881667823e6adcff89391f608176.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boy 183.
18.ay
Kg 58.5 kg -74 kg (mini bir cut'la yarım kilo kadar verdim, yağ oranım yüksek olmadığından Haziran-Temmuz'a kadar bulk yapıp 2 ay definasyon'la yazı kapatır, tekrar bulk eylerim)
d8yYj7.jpg

Yağ oranım biraz yükseldi, son birkaç aydır Texas Method programını uyguluyorum ve o programda göğüse verdiğimiz önem kadar omuzlara da önem veriyoruz, Overhead Press ağırlıklı bir program, omuzlarım baya geri kalmıştı, uç kısımları sivriydi eskiden, şimdi toparlanmaya başladı.

Baya irileştim diyebilirim program sayesinde ve çok mutluyum. :)

saaf.jpg

Tam anlamiyla Vg yapmadim kilo verirken deri sarkmasini onlemek amaciyla hafif agirlik calistim sadece ona gore :D

542f7fa240f7e41049c130cbb5688743.jpg

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaş 14 genel olarak powerlifting yapıyorum fotolar pumpsızdır.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 694
  • image.jpg
    image.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 695
  • image.jpg
    image.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 696
Tekrar aralığınnasıl 3 compound için?dl kaç bide :D
aslında spor sskonuna gitmeyi füşünüyorum ortaköydeki rocky e eğer orası ile bir bilgin varsa beni aydınlatabilirsin compound hareketler ağırlığım squat deadliftte yetmiyo 73 kg da squat 8 tekrar bench 4 amacım mesela squat 73kg hafradaki ilk antreman da eskisinden bir tekrar daha fazla hedefliyorum genelliklede çıkıyo o yüzden örneğin squat bir haftada 2 tekrar ilerliyo dl evdeki imkanlar 73kg ama çok basit geliyor ama bi140 ım olduğunu düşünüyorum şahsen.

Back
Yukarı