Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
başarılı forearm benim dikkatimi çekti bilek falan mı çalışıyorsun?
başarılı forearm benim dikkatimi çekti bilek falan mı çalışıyorsun?
forearm çalışmana gerek kalmamışisteyerek değil, yani ne olduğunu sen söyledikten sonra öğrendim. özellikle çalışmadım ama mesleğim gereği kazma kürek salladım onun etkisi olabilir. sağol yorumun içinde.)
sanada.)forearm çalışmana gerek kalmamışbaşarılar.
vücut iyide tipte sıkıntı var1.5 senedir fitness yapıyorum 65 kilodan 79 kiloya çıktım son resmi bugun çektim diğerleri 1-2 hafta önce
sırt kasları çok iyi tebriklerİyi geceler
ti
vücut iyide tipte sıkıntı var[DOUBLEPOST=1400147856][/DOUBLEPOST]
sırt kasları çok iyi tebrikler
sen hangi şarkıyı söylüyorsun?Selam arkadaşlar ben bu sporu 2 yıl düzelli bir şelikde aralıksız ve yapan bir spor sever olarak (kız arkadaşlarım bie olamsı sırf bu spora aşık olduğum için hiç kimse giremedi hayatıma) bir konuya değinmek istiyorum lütfen dikkate alımanıza rica ediyorum..
Lethe arkadaşımıza ve bir arkadaşı var sanırım (selamlaşmışlığım bile yoktur adlarını bile bilmiyoprum)
Bun lar hakkında söylenen şeyler beni çok üzdü arkadaşlar bir örnek vermek sitiyorum hepimiz meslek erbabı insanlarız, hepimizin kendi meslek dahilinde bulduğu bir yöntemler vardır, kısa yoldan ve daha etkiligi gibi mesala bir tıp alanında araştırmacı kimyager yıllardığı araştırma yaptığı bir hastalık tedavisi üzerine kendi yöntemleriyle geliştirdi bir tedavi yönttemi buluyor ve biliyorki bu kendine ait bir buluş ve patenti alıyor onun üzerinden tonlarca para kazanıyor ki hakkıdır HELALİDİR.. bu arkdaşların üzerine gidiliyor yok STEROİD yok İĞNE İĞNE ! yapayın ardaşlar yapmayın sınırlarınızı ne kadar zorladınoız ha nekdar bu adamlar yediğini aldığı proteinleri öğünlerini sen 1 günde aldınmı ?
Arkadaşlarlar bu acı gülnlerimizde birbirimiz kırayalım bakın neler oluyor ülkemizde bizle bir zevk uğruna yok noxplade aldım etkisi görmedim lüksüne sahibiz kendim içinde diyorum arkdaşlar hep acı olaylarda o insanların yüzünü hatırlamayalım gerçekleri görelim birbirimizi kırmayalım millet babasını dayısı amcasını kocası kardeşlerini toprağa verdi..
Sizlerden ricam birbirimize saygılı olalım biz hepimiz kardeşiz TÜRKÜZ ULEN TÜRKÜZ !! bizi ALLAH tan başaka kimse silemez bu dünyada silemedide Bizler Hz. MUHAMMEDİN (s.a.s) ümmeti FATİH SULTAN MEHMETİN torunları ATATÜRK ün çozuklarıyız..
Arkdaşlar çalışın vatana milleti hayılı bir evlat olalım bir zev uğru birbimizi kırmalım çalışın ardakdaşlar çaşlışın ve KAZANIN biz TÜRKÜZ!
teşekkürler duyuları sizlere belirtmek istedi. saygıyla sağlılı sporlarla kalınn.. OĞUZHAN EROL
Anlayamadım?sen hangi şarkıyı söylüyorsun?
Ayaz hocam, eğer sakatlığınız çok ciddi değilse ve spora devam etmeyi düşünürseniz vücut geliştirmeyle birlikte yoga yapmanızı tavsiye ederim. Hem esneklik kazandırıp sakatlıkları önler, hem vücut geliştirmenin zarar verdiği eklemlerinizi güçlendirir, hem de uzun vadede sağlığınızı olumlu yönde etkiler.küsmedim ..sakatlik..boyun fitigi ve doktor yasagi..
kendimi iyi hissediyorum.. bi sorunum yoktur.. zirvedeyken de ayaklarin yere basiyorsa inince de fazla sorun yasamazsin.. tabi ki özlem ve üzüntü oluyor ama gerisini taktigina degmez..