shumi-206
Üye
sağda göbekli vede kıllı olanhangisi sensin anlayamadım ama hangisi olursan ol güzel sonuç almışsın

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
sağda göbekli vede kıllı olanhangisi sensin anlayamadım ama hangisi olursan ol güzel sonuç almışsın
hsynclk, 4 ay yazmışsın 2 gun once actıgın konuda 6 aydır vücut gelıstırme yapıyorum demişsin(https://www.bodyforumtr.com/vbforum...me-programim-hakkinda-yorumlariniz-77765.html). onuda geçtim üyelik tarihin kasım 2012, şuanda ağustosa 1 gün kaldı 10 ay olmuş sırf forum üyeliğin. yani diyorum ki bırak bu işleri
hsynclk
sana sorulan sorunun cevabı bu değil arkadaşların kafasında soru işaretleri bırakmamak için neden 2 farklı konuda farklı aylar vermişsin bunun hakkında açıklama yap bence.
Bir kaç ay öncesine ait fotoğraflar arkadaslar.
Aslında kanatlarımı seviyorum sadece iç sırtım eksik farkındayım bu yıl üstüne düşüyorum iyice.
Aslında kanatlarımı seviyorum sadece iç sırtım eksik farkındayım bu yıl üstüne düşüyorum iyice.
Teşekkür ederim ölçülerim kolum 40.5 belim 78.5 cm omuzum 130 cm göğüsüm 114 cm bacaklarım 60cm kalf 40 cm . 2 yıldır tam olarak düzenli calısıyorum. 1.84boy 80kg yim