• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamam beyler uzatmayın . Ölçüyü ben yapmıyorum zaten ölçmeyide bilmiyorum,arkadaşım ölçtü omuzları. Peki sizin dediğiniz olsun , ben bilmiyorum resim orda kaç olduğunu siz söyleyin.

Dediğin gibi 130 mu net bilmem ama kesinlikle "en az" 125 var. Vgismail heryere saçma sapan başkalarını alaya alan yorum yapıp kendini ön plana çıkarmaya çalışma. Al kendi fotoğrafını bunun yanına ekle değerlendirmesini yap kas kütlesiyle beraber kemik yapısı da önemli omuz ölçüsünde. Senin çatın geniş değil seninki "bile" 125se bu arkadaşın hayli hayli vardır 130.

Son düzenleme:
ya adam yazmış 130 diye belki yanlış ölçtü niye aşşalayıcı,kırıcı yorumlar yapıyosunuz
bu arada suçiçek formun çok iyi bu vücudu doldurursan ejderha gibi olursun temelin çok sağlam

Sanırım bazı arkadaşlar nereden nereye geldiklerini unutuyorlar insanları terslemek alaycı bir tavır takınmak hoş değiş ismail vucudun güzel olabilir ama önemli olan içinde bulunan karakterin..

Vgismail ile Suçiçek omuzları kıyaslanamaz ki
Vgismail ben bile demiş ama Suçiçek'in çatısı daha fazla hele ki kas kütlesi artınca çok geniş omuzlu duruyor

Hani bu yüksek ölçü verenlere canı çok yanmış gibi tepki verenleri hiç anlamıyorum.

Herhalde herkes böyle yüksek ölçü verirse ülke ortalaması artacak ve kendi ölçüleri ortalamanın altında kalacak diye korkuyorlar. :)

Ama bu arkadaşların korkmasına gerek yok, zira TÜİK henüz vg istatistiklerine el atmadı. :)

Gereksiz insanlar çok.. Bu sporda mütavazi olmadiktan sonra çok iyi anatomin veya ölçúlerin olsun bir halta yaramaz. VG nin yanında ahlak yoksa hiç bir yerde tutunamazsın anca kendi egonu tatmin edersin.. (Genel konuştum üzerine alınmak isteyen alınsın)

ya adam yazmış 130 diye belki yanlış ölçtü niye aşşalayıcı,kırıcı yorumlar yapıyosunuz
bu arada suçiçek formun çok iyi bu vücudu doldurursan ejderha gibi olursun temelin çok sağlam

Arkadaşlar teşekkürler. Sadece bu forumda değil heryerde böyle insanlar olduğu için kaideye almamak gerekir.Kendisiyle özelde biraz tartışmaya girdik özelde attığı başlık ' hahahahaha sığır',bana dediği senin omuzlar 110 dan aşağıdır.. =) ama uzatmanın bi manası yok. Bu forumda kimseyle tartışacak halim yok , ölçünün değil görüntüye bakıcaksınız. Nedir bu ölçü takıntısı,he yanlış ölçmüşüzdür kusura bakmayın ne diyeyim yani bi omuz ölçüsüne 130 dediysek nedir bu agresif tavırlar =) Kendisi resimlerine shop yapıp durmuş saygı duyarım,zamanında bende yapıyordum,Ama böyle egom yükselip,agresif tavırlara hiç girmedim. Benim bile 125,Şaka Gibi(Sadece Gülüyorum) Foruma uzun süredir girmiyordum, ama forumun cıvığı çıkmış.. Kendisini beğenmiş,egosu tavan yapmış,agresif tavırlı insanlar çoğalmış..... Eğer tartışmak isteyen biri varsa özele gelsin, burdan yazıpta uzatmanın anlamı yok..

Herkeze iyi forumlar...

Son düzenleme:
Selam;

Sevgili Arkadaşlar,

Sevgili Suçiçek'e atıfta bulunan değerli arkadaşı günah keçisi ilan etmek yanlış olur. Hoş üslubu yakışır değil bunu kabul ediyorum yalnız forumun geçmişine bakıldığında bu tarz tatsız durumlar sıklıkla vuku bulmuştur. Her böylesi duruma adı karışan kişileri dışlayamayız.

D.N= Yakın bir geçmişte Vücut geliştirme ve Narsisizm adlı bir başlık açılmıştı forumda. Bunun üzerine yapılan çalışmalar da bilinmekte. Her insanın Freud'a göre metapsikolojik sınıflandırmasında bu tarz davranışların başrol oyuncusu olduğunu iddia ettiği "ego" baskın gelir. Bunu kontrol altında tutabilmek için süper-id'e "Süper Ego"'ya ihtiyaç duyulduğundan bahseder. Kimse bir diğerinden üstün özelliklerle donatılarak yaşama gözlerini açmaz. Kişisel farklılıklar vardır. Bunları lütfen alaycı bir şekilde bir başkasına karşı üstünlük kurma eylemi içerisinde kalp kırmaya gidilmemesini ısrarla dile getirdim bu forum çatısı altında. Yine dile getirmek istiyorum.

Çalışmanız buna bağlı kazanımlarınız öncelikle sizi, daha sonra çevrenizi bağlar. Sizi siz yapan değerlerden asla ödün vermeyiniz.

Saygılarımla,

q90ln.bmp

Beyler vücut nasıl olmus son hali suanda bugun cekildim

Kusra bakmayın beyler sadece sırt pozu var .
15 yaşındayım , 175 boy 72 Kg .
Çocuklugumda bi abinin gazıyla şınava başlamıştım , ara sıra şınav çekerim düzenli bi spor hayatım yok . Özelliklede son dönemlerde . Nizami olmasada şınav rekorum 110 . Her yoruma açıgım , teşekkürler .

Eklentiler

• 2013-07-08-1215000.jpg
    2013-07-08-1215000.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 590
@voltaj neden bilmiyorum ama bende sana karşı bi sempati var belki takip ettiğim kadarıyla forumdaki davranışların , konuşmaların üyelere yaklaşımın belki doğal olman bilmiyorum orasını artık :)

Vücuda gelince bildiğim kadarıyla bu aralar yağ yakımına özen gösteriyorsun ama bence hacim almışsın . Serbest değil biraz kasmışsın gibi ama kol iyi duruyor üstüne koyarak gidiyorsun şimdi bu alana senden şu t-shirtle bi foto bekliyoruz farkı hepimiz daha iyi görcez :) https://www.bodyforumtr.com/vbforum/711637-mesaj76.htm iyi çalışmalar ...

@voltaj neden bilmiyorum ama bende sana karşı bi sempati var belki takip ettiğim kadarıyla forumdaki davranışların , konuşmaların üyelere yaklaşımın belki doğal olman bilmiyorum orasını artık :)

Vücuda gelince bildiğim kadarıyla bu aralar yağ yakımına özen gösteriyorsun ama bence hacim almışsın . Serbest değil biraz kasmışsın gibi ama kol iyi duruyor üstüne koyarak gidiyorsun şimdi bu alana senden şu t-shirtle bi foto bekliyoruz farkı hepimiz daha iyi görcez :) https://www.bodyforumtr.com/vbforum/711637-mesaj76.htm iyi çalışmalar ...

saolasın. valla bana artık değişim olmuyormuş gibi geliyor iyice :) bakalım eve gidince t-shirt le bir foto koyarım.

Ramazanda formum devam

79 kilo ile girdiğim ramazana 83 ile devam ediyorum. Antrenman yapmıyorum. Bi de çizdiğim hoş vücut :)

Eklentiler

• 14072013774.jpg
    14072013774.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 813
  • 17072013787.jpg
    17072013787.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 651
Back
Yukarı