Klitschko
Yeni Üye
Sana ve düşüncelerine saygı duyuyorum.Buda foto.ya sen 14 yaşında değil misin?ne zaman başladın ne zaman koştun da %1 e düşürdün.%1 mümkün bir seviye değil, dürüst davranmadığını düşünüyorum..
Sana ve düşüncelerine saygı duyuyorum.Buda foto.ya sen 14 yaşında değil misin?ne zaman başladın ne zaman koştun da %1 e düşürdün.%1 mümkün bir seviye değil, dürüst davranmadığını düşünüyorum..
boyle sonuca vardıysan sunu dıyebılırım kesınlıkle yanlıs cunku benım bahsettıgım profesyonel yontemle olcmen ama oda senın ıcın mumkun degıl bence en azından %5-6 dır senın yag oranınYa ne kadar cok sey yazmışsınız.Burada bazı kişiler konuşuyolardı yağ oranı ölçümü falan diye bende sordum nerede ölçülüyo diye oda google'da var dedi.Ben 60-61 kilo civarıyım şu aralar bel kalınlığıda 67 cm boy 1.84 doğrudur 14 yaşındayım.Google'da %1 cıktı bnde onun yalancısıyım.
![]()
Bende inanmıyorum yani sonucta %0 veya %1 yağ oranı mantık dışı.boyle sonuca vardıysan sunu dıyebılırım kesınlıkle yanlıs cunku benım bahsettıgım profesyonel yontemle olcmen ama oda senın ıcın mumkun degıl bence en azından %5-6 dır senın yag oranın