Sizce Vücudum Nasıl ?

Sizce vücudum nasıl bugün geldi dambıl setim evde çalışıcam artık bu şekilde başlıyorum vücudum sizce nasıl ?

226p.jpg

yaşın boyun kilon kaç.... daha önce yaptınmı.. yaptıysan nekdar.. salondamı..?? böle hiç bir bilgi vermeden sormak abes. o zman bende seni mr. olimpiya ile karşılaştıryorum. canım öyle istedi çünkü. berbat.

Evet biraz zayıfım kilo almaya çalışıyorum iyi kötü yorumlarınız için teşekkürler :)
Bekliyorum daha farklı önerilerinizi ve düşüncelerinizi..

Çok güzel ya da çok kötü diyemiyeceğim. Fotoğrafa bakınca sadece gelişmeye müsait bir vücudun olduğu anlaşılıyor. Bir 5-6 ay sonra koyarsan bir tane daha, ozaman eksik bölgelerin hakkında yorum yapılabilir, sende ona göre çalışırsın.

orta vücüdüfün var yaşıtlarına göre okul ortamını ile kıyaslarsam vücüdünü birçok öğrenciden iyi gözüküyor fit duruyor zamanla hacim yaptıkca resim eklersin

Vücut nasıl demişsin de, vücut sadece kol ve omuzdan oluşmuyor.Yani vücut göremiyoruz ki vücudun hakkında yorum yapalım.

"Yaşım 16 , Kilom 55 , Boy 1.72 Daha önce hiç yapmadım bu akşam başladım bugün geldi dambıl setim.."
o kollar kaç santim olursa olsun bir çalışma yapmadan o şekilde gözükemez. ister 25 cm olsun ister 35... ilk gün eline dumbell ı aldın bu şekilde başladın yani. helal olsun. bu fotoyu sakla bir kaç ay sonra aynı şekilde foto çekersin karşılaştırırız o zaman... bence sen vucudunu komple çek her şekilde daha sonra çalıştıgında karşılaştıracak referans olsun. bu şekilde tek foto koyup nasılım dersen.. istediğin şeyleri duyamayabilirsin...

Teşekkürler yorumlar için sadece 13 yaşımda yüzme kursuna gitmiştim orda çok kas yaptım başkada çalışmadım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:27 ----------

emrah yakın zamanda ayrıntılı resimler koyacağım :D

Back
Yukarı