sizce hedefim gerçekçi mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ibr

Üye
Merhaba yaşım 20 boy 184 kilo 71 üniv. 2 sınıfa başlıycam 2. Sınıf bitene kadar 8 ay geçecek ve 2. Senenin sonunda omuz 115ten 120 ye göğüs 95ten 100e kol 33ten 38 e çekmek gibi hedefim var beslenmem düzenli ve supplement olarak kreatin+whey kullanıcam 8 ayda bu ölçülere ulaşmak mümkün mü sizce

Ben sadece kol omuz ölcüyorum ilk basladıgımda kol 34 dü bir ay sonra 38 oldu ondan sonraki aylar sadece 1cm gelisti ayda bir yani omuzu bi salona yazıldıgım gün birda 3 ay sonra ölctürdüm 5.5 gelismisti ama omuz calısmayı pek sevmiyorum.Mahalleden bi arkadası salona baslattım 29 cm kolla basladı bir ay sonra 34 oldu onunda,yani ilk 6 ay fln vucut hızlı gelisiyo sonra yavaslıyo idmanlara duzunli git yaparsın

3 ayda 5,5 cm omuz başarılı ben de 2 ayda 3 cm arttırdım omuzları[DOUBLEPOST=1408140979][/DOUBLEPOST]ilk ay omuz çalışmaktan kaytardım hep 2. Ayımda düzene koydum

Eğer bu ölçülere ulaşacağım diyerek kendini motive etmeye calisiyorsan bence 3-4 ay sonunda koydugun bu hedefin gerçekçi olmadiğini görürsün . 184 Boya 71 Kilo sun bu sebeple senin ilk olarak yapman gereken kilo almaya çalışmak olmalı. Kilo almaya başladıktan sonra belki de hedeflediğin ölçüleri bile geçeceksin bunu biz bilemeyiz . Ayrıyetten kullanmayı düşündüğün kreatin + whey takviyelerinin işini kolaylaştıracağını düşünüyorsan en baştan yanılıyorsun yalnızca Beslenmeni düzenlemen yeterli , ne whey ne de kreatin sana o ölçüleri aldırmayacak bu sebeple öncelikle 184 boy 71 Kilo birisinin Fiziksel aktivite ile birlikte Kilo alabilmek için Kaç Kaloriye ihtiyaci oldğunu araştırarak işe başlaman . Ölçü almak istiyorsan Düzenli bir şekilde Kilo alabiliyor olmalısın , Düzenli bir şekilde Kilo alabilmek için de Belli bir Kalori Limitini aşmak durumundasın .

Benim omuzda sırtta sevmedigim hareketlerdi yapılışı hosuma gitmiyodu yapmıyordum bile kolda gogusta fazla agırlık koyup hareti tam dogru veya tam sayısında yapamıyodum cok cocuk cocuk hatalar

Eğer bu ölçülere ulaşacağım diyerek kendini motive etmeye calisiyorsan bence 3-4 ay sonunda koydugun bu hedefin gerçekçi olmadiğini görürsün . 184 Boya 71 Kilo sun bu sebeple senin ilk olarak yapman gereken kilo almaya çalışmak olmalı. Kilo almaya başladıktan sonra belki de hedeflediğin ölçüleri bile geçeceksin bunu biz bilemeyiz . Ayrıyetten kullanmayı düşündüğün kreatin + whey takviyelerinin işini kolaylaştıracağını düşünüyorsan en baştan yanılıyorsun yalnızca Beslenmeni düzenlemen yeterli , ne whey ne de kreatin sana o ölçüleri aldırmayacak bu sebeple öncelikle 184 boy 71 Kilo birisinin Fiziksel aktivite ile birlikte Kilo alabilmek için Kaç Kaloriye ihtiyaci oldğunu araştırarak işe başlaman . Ölçü almak istiyorsan Düzenli bir şekilde Kilo alabiliyor olmalısın , Düzenli bir şekilde Kilo alabilmek için de Belli bir Kalori Limitini aşmak durumundasın .
sporda 3. Aydayım son 2 ay 5 kilo aldım ve beslenmem sağlam olduğu için her geçen gün de kilo alıyorum zaten supplementlerin ne olduğu bilincindeyim beslenmem asıl temelimi oluşturuyor zaten supplementleri ek olarak alıcam amacım dengeli ve düzenli hacim kazanmak o yüzden beslenmenin yanında ek supplement de bana yardımcı olacak

Son 2 ayda 5 Kilo fazla yağlanmadan kilo aldığını gösteriyor güzel bir gelişim lakin Sporda 3. ayındaki bir kişi için Whey protein belki kabul edilebilir ama kreatin gerçekten çok gereksiz yine de senin bileceğin iş asla şöyle yap veya yapma diyemem sadece öneride bulunabilirim

Son 2 ayda 5 Kilo fazla yağlanmadan kilo aldığını gösteriyor güzel bir gelişim lakin Sporda 3. ayındaki bir kişi için Whey protein belki kabul edilebilir ama kreatin gerçekten çok gereksiz yine de senin bileceğin iş asla şöyle yap veya yapma diyemem sadece öneride bulunabilirim
teşekkürler sizlerin önerileri de bana bişeyler katıyor

Dediğin gibi beslenmen düzenliyse ulaşılamayacak bir hedef değil. Wheyi bilmem ama kreatin işine yarayacaktır .Tabii dediğin gibi beslenmen düzenliyse.Kilo almaya bak hafiften lean bulk araştır

dostum o ölçülere çok rahat ulaşırsın ama ölçülere takılma. mesela benim 2 ayda omuz 117den 123e, göğüs 89dan 97,5a kol 27,5tan 30,5 a cıktı ama 2 kilo da aldım. supplement kullanamdim ama beslenmem cok iyiydi hiç bozmadım diyebiliriz..

Back
Yukarı