Sizce hangisi

Kadir_53

Üye
Arkadaslar ful bodyde kilo alamadigimi farkettim ve kendime daha basla stil program yapmaya karar verdim 2 stil var elimde sizce hangisi

1.stil

Pazartesi
Gogus
Sırt

Sali
Omuz
Biceps
Triceps

Carsamba
Dinlenme

Persembe
Gogus sırt

Cuma
Omuz
Biceps
Tricepz

Cumartesi

Bacak

2.stil

Pazartesi
Gogus (4 hareket)
Sirt(3hareket)

Salı
Omuz(3 hareket)
Biceps(2 hareket)
triceps(2 hareket

Çarsamba dinlenme

Persembe
Gogus (4 hareket )
Sırt(3 hareket )

Cuma
Omuz(3 hareket)
biceps(2 hareket)
triceps( 2 hareket)

Cumartesi
Gogus (4 hareket)
Sırt(3 hareket

Sizce hangisi onerilere açigim tecrubeli arkadaslar yardim ederse

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çöp program 6 ay içerisinde spora başladıysanız 5x5 'i denedin mi? Bölgesel antremanları Bodybuilding ileri seviye ve ilaçlı olanlara için öneriyor.

omuz,biceps ve triceps gibi tek bir kalften bile küçük olan kas gruplarını haftada 2 gün çalışıyorsun ama vücudundaki total kas kütlesinin yarısından fazlasını oluşturan bacak kaslarını neden haftada 1 gün çalışıyorsun onu anlamadım :)

Kilo alıp vermek beslenme ile ilgili, istediğin antrenmanı yap vücudu beslemezsen olmaz o iş.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kilo alıp vermek beslenme ile ilgili, istediğin antrenmanı yap vücudu beslemezsen olmaz o iş.

Krds simdi ful body yaparken salond biraz fazla kalabiliyorum ve oda daha cok kalori yakiyorum

Ona göre daha çok yeme hakkı doğuyor işte :) bende 2 aydır fullbody yapıyorum 3 kilo yağ gitti 6-7 kilo civarı kas/su eklendi. Beslenme ve uykuyu düzene sokamadım bir türlü yoksa daha güzel sonuç alacam. Fullbody nin en güzel kısmı bence beslenmeyi daha az kısıtlaması.

Programlarda da bence bacağa az zaman ayırmışsın. Güçlü bir üst vücut için önce sağlam bacaklara ihtiyaç var.

Sen vucudun nasildi krds kolay yaglanan kolay kilo alan bi yapın varsa sen alirsin kiloyu benim sahsen
Kolay kilo alan bi yapım yok

Olay gene beslenmede bitiyor, yaptığın antrenmana , vücut tipine uygun beslenmen lazım. Sonuçta sana yaptığın spor değil, yediklerin kilo aldırıyor.

Ona göre daha çok yeme hakkı doğuyor işte :) bende 2 aydır fullbody yapıyorum 3 kilo yağ gitti 6-7 kilo civarı kas/su eklendi. Beslenme ve uykuyu düzene sokamadım bir türlü yoksa daha güzel sonuç alacam. Fullbody nin en güzel kısmı bence beslenmeyi daha az kısıtlaması.

Programlarda da bence bacağa az zaman ayırmışsın. Güçlü bir üst vücut için önce sağlam bacaklara ihtiyaç var.

kardeşim antreman programını atabilirmisin bende fullbody geçmeyi düşünüyorum da

Bursa amac bölgesel degil amac 1 kasi haftada 2 kere calistirmak

Tamam,Çöp program dememin sebebi bacaklara yer vermemekten bahsediyorum Haftada 2 kere çalıştırmak istiyorsun örnek verelim
A Bacak - Gögüs - biceps
B Sırt -Omuz- Triceps
Pazartesi A
Salı B
Çarşamba Dinlenme
Perşembe A
Cuma Dinlenme
Cumartesi B
Bu şekilde yaparsan olmaz mı hem Bacakların Haftada 2 kere çalıştırmış olursun. Bacak çalışmadan büyüme hormonu ve testosteronu arttıramazsın

Boyle yaparsam bacakdan fazla hareket koymam imkansız tas patlasa 2 hareket koyulur bacakta

omuz,biceps ve triceps gibi tek bir kalften bile küçük olan kas gruplarını haftada 2 gün çalışıyorsun ama vücudundaki total kas kütlesinin yarısından fazlasını oluşturan bacak kaslarını neden haftada 1 gün çalışıyorsun onu anlamadım :)
Bacak diğer kas gruplarından farklı. Biceps triceps ve omuz gibi ufak kas grupları ortalama 24 saat, sırt ve göğüs 48 saat, bacak ise 72 saatte onarılır. Bir kası çalıştıktan sonra o kas tekrar onarılana kadar çalışılmaz. Bu yüzden genelde bacak haftada 1 çalışılır yada en az 3 gün dinlendirildikten sonra çalışılır.

Back
Yukarı