Sizce hangi kombinasyon?

Arkadaşlar bütçe olarak kısıtlıyım maalesef bu yüzden 2 tercih sunacağım görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim..
1) Optimum whey gold + kreatin
2) Mustcletech Nitrotech + BCAA ??

Her kreatin hacim vermez. Monohydrate su tutumu sayesinde geçici bir hacim verir. İki kombineyide yapmış biri olarak arada uçurum olduğunu söyleyebilirim.

Amaca göre hizmet etmeli. Optimum whey kullanan birisi olarak kesinlikle önermiyorum. Yazan değerlerin olduğuna inanmıyorum. Musletech on dan kat kat kaliteli bir marka. Ben nitrotech ve kreatin kullanırken daha çok verim aldım. Nitrotech de bcaa yok. Bunu dışardan daha kaliteli biçimde almak daha mantıklı. Öte yandan nitrotech de glutamine var. On whey de glutamin öncüleri bu demek oluyor ki glutamin asitler bağırsaklar tarafından kullanılıyor kanına giren glutamin miktarı düşüyor. Valla ben şu kombinasyonla bile nitrotech+bcaa dan aldığım verimi alamadım karar senin

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1418034453514.jpg
    uploadfromtaptalk1418034453514.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 373
Bu sporu disiplinli bir sekilde 6-8 aydir araliksiz yapmiyorsan "c-hicbiri" diyorum,cünki bu süreden önce ne kullanirsan kullan plasebo etkisinden baska bir etki görmüceksin.

Amaca göre hizmet etmeli. Optimum whey kullanan birisi olarak kesinlikle önermiyorum. Yazan değerlerin olduğuna inanmıyorum. Musletech on dan kat kat kaliteli bir marka. Ben nitrotech ve kreatin kullanırken daha çok verim aldım. Nitrotech de bcaa yok. Bunu dışardan daha kaliteli biçimde almak daha mantıklı. Öte yandan nitrotech de glutamine var. On whey de glutamin öncüleri bu demek oluyor ki glutamin asitler bağırsaklar tarafından kullanılıyor kanına giren glutamin miktarı düşüyor. Valla ben şu kombinasyonla bile nitrotech+bcaa dan aldığım verimi alamadım karar senin
Valla dostum bende su an optimum û kullanıyorum istediğim verimi alamadım nitrotech daha ağır basıyordu herkes tarafından da oneriliyor[DOUBLEPOST=1418042025][/DOUBLEPOST]
Bu sporu disiplinli bir sekilde 6-8 aydir araliksiz yapmiyorsan "c-hicbiri" diyorum,cünki bu süreden önce ne kullanirsan kullan plasebo etkisinden baska bir etki görmüceksin.
Kardeşim haftaya 6.ayıma girecem

ilk kombinasyonu kullanmakla basla,daha cok faydasini görürsün.kreatin icin ayrica yükleme yapma,günlük bir cay kasigi al yeter,abartma:

Back
Yukarı