sizce en iyi sırt geliştirme egzersizi hangisi?

en iyi sırt geliştirme egzersizi hangisi

• Total voters
    692
deadlift eşsiz bir harekettir. sırtı bir bütün olarak ele aldığınızda unutulmaya en müsait bölgenin spinal erektörler olduğunu görürsünüz ve bu bölgeyi çalıştırabileceğiniz yegane egzersizlerdendir deadlift. buna ek olarak powerlifting yarışmalarınca belirlenmiş en temel 3 hareketten birisi olması bence gayet yeterli bir açıklamadır...

her hareketin farklı bir amacı var.bir sırt programında 3-4 hareket olmalı ama sadece birini seçecekseniz barfiksi tercih etmelisiniz bence.

Barfiksten daha iyisi vardır oda ayakları kullanmadan serbest şekilde halata çıkıp inmektir. Halat yoksa barfikse devam.

Arkadaşlar barfikse oy verenler fazlalıkta gördüğüm kadarıyla peki barfiksin hangi çeşidinden bahsediyoruz tam olarak? optimum sırt gelişimini sağlamak için barfiksin hangi hareketini yapmamız gerektiğini bir arkadaş söylerse çok sevinirim.

barfiks....

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:41 ----------

Arkadaşlar barfikse oy verenler fazlalıkta gördüğüm kadarıyla peki barfiksin hangi çeşidinden bahsediyoruz tam olarak? optimum sırt gelişimini sağlamak için barfiksin hangi hareketini yapmamız gerektiğini bir arkadaş söylerse çok sevinirim.

geniş tutuş, öne doğru.

Ben hergün 120 şınav çekiyorum akşamları 20x6 olarak sırtımı böyle genişlettim profil fotoğrafımdaki göründüğü gibi

Deadlift tabiiki tartışmasız.. Diğerleri süs hareketleridir deadlift in yanında. Programdan hacim için, yüksek testesteron ve gh için programdan çıkarılmayacak 3 hareketten birisi. Yağ yakımı içinde yüksek ağırlıklı deadlift yine mükemmel.. Yani deadlift olmazsa olmaz ama görüyoruzki buradada şekil olarak güzel görünen filmlerde bolca gördüğümüz hareketler popüler oluyor o ayrı..

SQUAT-DEADLİFT-BENCH PRESS

Açın bodybuilding com da ister fitness ister body alanında kendini kanıtlamış sporcuların demeçlerini okuyun videoları izleyin deadlift en baş sıradadır özel bir parantez açarlar deadlift için ve programlarından eksilmez hacim için..

1. Deadlifts: It is like a complete workout in one exercise!

sırt antremanlarımı genelde aksatıyorum ancak omuz gününe barfiks'le başlıyorum aksattığım hafta. Sadece barfiks ile bile sırtım gayet idealdir :)

Back
Yukarı