GencGrafiker
Üye
Öncelikle 6 ayda gelişim durmaz
İlla bir şey almak istiyorsan benim tavsiyem kreatin.

peki kreatin mi amino mu...whey in yanına....kreatin sanki böbrekleri ve karaciğeri yoracak gibi gelio bana ama...sizce nasıl olur..ben tek ölçek whey kullanırken bile sivilceler cıkmaya basladı yüzümde ondan korkuorum..ikincisi de kreatin su tutar dioalar bu göbekte falan şişkinlik yapar mı ekstradan...malum yaz öncesi![]()
Kaliteli Bir Whey Alırsan Zaten İçinde Aminoasitler De Oluyo, O Yüzden Ben NO Ürün Tercih Ederdim. Bu Sayede Kaslarıma Daha Fazla Kan Gider, Daha Çok Pump Etkisi, Daha Etkili Çalışma, Daha İyi Sonuç. Bence Bu. Nitro Amino FX Tavsiyemdir. İçerisinde Glutamin De BCAA Da Arginine De Taurine De Var.
kreatinden korkuyorum iste....ondan biraz sıkıntılıyım..neyse denerim bi zararı olursa bırakırız artıkGlutamin yerine kreatin alıyorum...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:46 ----------
peki sizce hangi marka kreatin almalıyım? Tavsiyeniz var mı? Fiyat önemli değil kalite ön planda..
Whey en gerekli olan supplement evet, ama 1 haftadır creatinsiz geçirdiğim günlerin ardından bugün yine kullanarak değerini anlamış bulunmaktayım creatinin, yani evet whey ve creatinin vazgeçilmez bu sporda.
Ne kadar süre kullandıktan sonra 1 hafta ara verdin?
Sevgili wurtz,
Creatini 4 aylık zaman dilimine yayarak sık sık, ara ara 1 haftalık aralardan sonra ayni düzeyde kullanmaktayim, daha önce kullandığım universal ve optimumdu ama en son kullandığım ultimate nutrition 100% micronized monohydrate, kullanmış oldugum en iyi creatin oldu.
2 aydır bu sporu yapan birisi için creatine gereklimidir.Bench pressi 35 kg ile çalışıyorum.Suplement olarakta ON gold whey kulllanıyorum.Yanına ek olarak ON bcaa veya animal pak alsam faydasını görürmüyüm.