Sizce En Gerekli Olan Supplementler Neler?

Sizce En Gerekli Olan Supplementler Neler?

• Total voters
    2.377
peki kreatin mi amino mu...whey in yanına....kreatin sanki böbrekleri ve karaciğeri yoracak gibi gelio bana ama...sizce nasıl olur..ben tek ölçek whey kullanırken bile sivilceler cıkmaya basladı yüzümde ondan korkuorum..ikincisi de kreatin su tutar dioalar bu göbekte falan şişkinlik yapar mı ekstradan...malum yaz öncesi :)

Kreatin vücutta su tutacağından kilo artışına sebep olabilir tabi. Ama bırakıldığında vücut tutulan suyu bırakıyor diye biliyorum. Amino da çok önemli tabi ancak whey kullanılıyorsa en iyi kombine kreatin ile yapılır.

Yanına ben bir de balık yağı alıcam. Kas yapımı için en iyi supplement kombnasyonlarında ilk 3 ü Whey-Creatine-Multivitamin çekiyor çoğu yabancı kaynakta.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:01 ----------

Kaliteli Bir Whey Alırsan Zaten İçinde Aminoasitler De Oluyo, O Yüzden Ben NO Ürün Tercih Ederdim. Bu Sayede Kaslarıma Daha Fazla Kan Gider, Daha Çok Pump Etkisi, Daha Etkili Çalışma, Daha İyi Sonuç. Bence Bu. Nitro Amino FX Tavsiyemdir. İçerisinde Glutamin De BCAA Da Arginine De Taurine De Var.

Creatine kullanımından sonra NO-Xplode yada MP Assault tarzı bir booster kullanmayı düşünüyorum. Neticede deneyerek etkisini görmek en uygun olanı.

kreatinden korkuyorum iste....ondan biraz sıkıntılıyım..neyse denerim bi zararı olursa bırakırız artık :D Glutamin yerine kreatin alıyorum...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:46 ----------

peki sizce hangi marka kreatin almalıyım? Tavsiyeniz var mı? Fiyat önemli değil kalite ön planda..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:58 ----------

moz-screenshot.png

bu kreatinin içinde arginnine de var sizce bunu alsam avantajlı olur muyum deneyen arkadaşlar var mı? içeriğinde yazanlar:
425 GramsGrapeSupplement FactsServing Size17Grams(Approx. 1heaping tablespoon)Servings Per Container25Amount Per Serving% Daily Value*Calories35
Total Carbohydrates4<2%Sugar0
Folate(as Folic Acid)400mcg100%Creatine Monohydrate4grams+L-Arginine4grams+L-Lysine600mg+L-Phenylalanine200mg+NADH(Nicotinamide Adenine Dinucleotide)2.5mg++ Daily Value (DV) not established† Percent values are based on 2,000 calorie diet.

Eklentiler

• ShowProductImage.aspx.jpg
    ShowProductImage.aspx.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 448
kreatinden korkuyorum iste....ondan biraz sıkıntılıyım..neyse denerim bi zararı olursa bırakırız artık :D Glutamin yerine kreatin alıyorum...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:46 ----------

peki sizce hangi marka kreatin almalıyım? Tavsiyeniz var mı? Fiyat önemli değil kalite ön planda..

Şahsen BB.com da iyi bir satışı ve puanı olan ON Creatine Powder aldım. Hem başlangıç için iyi olacağını düşündüm hem de fiyatı diğerlerine göre daha iyi.

Eğer creatinden memnun kalırsam Weider alırım sanırım. Yoksa N.O. denemeyi düşünüyorum.

Whey en gerekli olan supplement evet, ama 1 haftadır creatinsiz geçirdiğim günlerin ardından bugün yine kullanarak değerini anlamış bulunmaktayım creatinin :), yani evet whey ve creatinin vazgeçilmez bu sporda.

Whey en gerekli olan supplement evet, ama 1 haftadır creatinsiz geçirdiğim günlerin ardından bugün yine kullanarak değerini anlamış bulunmaktayım creatinin :), yani evet whey ve creatinin vazgeçilmez bu sporda.

Ne kadar süre kullandıktan sonra 1 hafta ara verdin?

Ne kadar süre kullandıktan sonra 1 hafta ara verdin?

Sevgili wurtz,

Creatini 4 aylık zaman dilimine yayarak sık sık, ara ara 1 haftalık aralardan sonra ayni düzeyde kullanmaktayim, daha önce kullandığım universal ve optimumdu ama en son kullandığım ultimate nutrition 100% micronized monohydrate, kullanmış oldugum en iyi creatin oldu.

Sevgili wurtz,

Creatini 4 aylık zaman dilimine yayarak sık sık, ara ara 1 haftalık aralardan sonra ayni düzeyde kullanmaktayim, daha önce kullandığım universal ve optimumdu ama en son kullandığım ultimate nutrition 100% micronized monohydrate, kullanmış oldugum en iyi creatin oldu.

Ben de şu anda ON Creatine kullanıyorum. Daha ilk kullanışım.

CREAPURE® olduğu için ve fiyatı diğerlerine göre daha uygun olduğu için tercih ettim. Sadece antrenman öncelerinde kullanıyorum. Yükleme dönemi yapmadım.

2 ay kadar kullandıktan sonra a hafta ara vermeyi düşünüyorum. Uygun bir dinlenme süresi mi acaba bu kadarı?

aslında bu sorunun tam bir cavabı yok. çünkü buradaki herkesin tam olarak ortak amacı yok. kimimiz yağ yakmak istiyor , kimimiz kas kütlesini geliştirmek, kimimiz ise kilo almak.. vb bu yüzden herkes önce amacını ve bu amaca götüren yoldaki supplementerini yazmalı bence :) benim oyumda Whey Protein çünkü kas ın yapı taşı olan protein ve Whey Protein çok hızlı etki ediyor. 10 dk gibi bir kısa sürede kana karışıyor antreman sonrası süper etki

Protein tozu+aminoasit+karbonhidrad tozu. 3 ü olmadan sporun bir anlamı yok bnm için

Peki 14 yaşında haftada 3 gün boks yapan bir boksör için en önemli supplement hangisisidir? :) bende almayı düşünüyorum beslenmeme çok dikkat edemiyorum.

Bence bu konuda en iyi supplementin hangisi olduğu değilde en iyi hangi kombinasyonun cevap vereceğidir.Lakin illa tek bir supplement alacaksak amino asit olmalıdır zaten günümüzdeki birçok şirket aminoasitleri whey proteininden sentezliyor ve bir taşla iki kuş vurmuş oluyorsunuz.

2 aydır bu sporu yapan birisi için creatine gereklimidir.Bench pressi 35 kg ile çalışıyorum.Suplement olarakta ON gold whey kulllanıyorum.Yanına ek olarak ON bcaa veya animal pak alsam faydasını görürmüyüm.

bence alma Stream
onun yerine idmandan 2 saat 3 saat önce kepek ekmeği arasına ton balığı sandviç yapabilirsin
ardından 30 dakika önce 1 bardak nescafe işini görücektir emin olabilirsin
c-vitamini takviyeside alabilirsin gün içinde

Back
Yukarı