Sizce En Gerekli Olan Supplementler Neler?

Sizce En Gerekli Olan Supplementler Neler?

• Total voters
    2.377
Antrenmandan en çok kaybettiğimiz amino asit glutamin olduğu için bence glutamine de çok önemli toparlanma sürecini ortadan kaldırır ama oyumu wheye verdim tabiiki..

arkadaşlar bende creatin acayip derecede yüksek böbreklerimde sorunlar yaratıyor onu almasamda olur yani :)

Whey Protein ve L-Glutamine. Bu ikisi çok önemli.

Whey, creatine, multivitamin. önceki mesajıma baktımda, fikir ve düşünler zamanla değişiyor:)

kendi öncelik sıram;

multi v & balık yağı
whey
bcaa

düzgün beslenen, doğru antreman yapan için gerisi teferruat.

whey+multivitamin+amino asit blend+testo booster bir 100 liranız daha varsa creatin+glutamin başka birşeye de gerek yok zaten...

bilgiler artınca, olgunlaşınca gerçekten de düşünceler değişiyor :)

bugünkü aklımla:
- glutamine içeren whey protein (içermiyorsa ek olarak glutamine)
- creatine
- amino asit
- zma
- multi + balık yağı

bu 5i olmazsa olmaz...
olur da çok uzun sürede olur....

tabii bu kadar supplement alınca, ciddi bir su içme kültürü ve karaciğer desteği de lazım :)

ek olarak paran bolsa
- NO içerikli ürün
- Casein

bilgiler artınca, olgunlaşınca gerçekten de düşünceler değişiyor :)

bugünkü aklımla:
- glutamine içeren whey protein (içermiyorsa ek olarak glutamine)
- creatine
- amino asit
- zma
- multi + balık yağı

bu 5i olmazsa olmaz...
olur da çok uzun sürede olur....

tabii bu kadar supplement alınca, ciddi bir su içme kültürü ve karaciğer desteği de lazım :)

ek olarak paran bolsa
- NO içerikli ürün
- Casein

Savaş hocam yeni başlayıp yağ yakmaya çalışanlar içindemi aynı supplementer listesi geçerli

eğer, herhangi bir "steroid ya anabolizan "türevi kullanmazsanız kilo başına "10 gr hayvansal protein "de alsanız oluşacak "hipertrofi" yine aynı olacaktır...

bunu "whey protein "falan değiştiremez...

whey protein ,neticede peynir üretiminde elde edilen bir ürün...

--------------

Sütün içeriğinin % 87’si su % 13’ü katı maddelerdir. Bu katı maddelerin ise % 30’u yağ, % 37’i laktoz (süt şekeri) ve % 27’si proteindir. Bu süt proteinlerinin ise % 80’i kazein % 20’si whey proteinden oluşur. Whey protein kazeinden daha kolay erir ve emilir

----------------------

olay, sadece emilim hızıyla,hazımla ilgili...yoksa, başka bi şey değil... sütün direk hazmı zordur...

neticede "whey rotein" aynı şekilde "kesilmiş sütün suyu "ile eşdeğer özellikte..

bu nedenle ,kendi "whey proteniniz " vb hazırlayabilirsiniz..

kesilmiş sütü kaynatın...oluşan "loru ve yeşil suyu "kullanın ...whey proteiniz en iyi yoldan vücudunuza girecektir...ya da peyniri teneke ile alın, suyu ile beraber tüketin...whey protein ,kazein hepsi "ishal vb" olmadan vücutta...

başarılar...))))

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:54 ----------

ya da ,eğer daha konsantre bi noktaya gelmek istiyorsanız <.

peynir suyunu kaynatın ,suyu buharlaştırın, kalan tozu kullanın...))
içinde çok şey kalacaktır..ama, su halinde emilim daha kolaydır,neticede zaten hazır tozlar da sullandırılıyor

merhabalar spora başlıyalı 3 ay oldu
boy: 1.80
kilo : 65.3
gainer ve cretain aldım ama doğrumu yaptım acaba okuduklarımdan bu sonucu çıkardım vede nasıl kullanmam konusunda kafam pek net değil sorma yeri burası mı bilmiyorum ama burda sordum

merhabalar spora başlıyalı 3 ay oldu
boy: 1.80
kilo : 65.3
gainer ve cretain aldım ama doğrumu yaptım acaba okuduklarımdan bu sonucu çıkardım vede nasıl kullanmam konusunda kafam pek net değil sorma yeri burası mı bilmiyorum ama burda sordum

gainerın yanına kreatini hangi amaçla aldın?

güç arttırma amacı ile tabiki bu yanlış bir hareket mi olmuş okuduklarımı yanlış mı anlamışım grainerı kilomun az olduğunu düşündüğüm için aldım cretainide güç arttırımı için
sadece şişmek istiyorum başka bir derdim yok

benim oyumda whey proteine olmazsa olmaz whey protein

Back
Yukarı