Sizce bu vücut için neler yapmalıyım ? (resimli)

Gym-Boy

Üye
merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3,5 aydır sitemizdeki programları takip ederek body çalışıyorum, sadece antrenman sonrası 1 ölçek whey protein kullanıyorum. kollarım hafif kalınlaştı, göğüs ve sırtta hafif belirginleşme oldu ve 5-6 kilo verdim. aşşağıda resimlerimi ekledim şuanki, sizce böyle bi vücut için nasıl çalışmalıyım, ben göğüsleri belirginleştirmek istediğimden haftada 2 gün göğüs koydum , kendi hazırladığım programda ekte , önerilerinizi merakla bekliyorum..

zqas.jpg

g7ijf.jpg

z6ms.jpg

es7f.jpg

9o1y.jpg

imnj.jpg

67qi.png

Merhaba bana kalırsa senin ilk önce diyete girmen gerekiyor yani definasyon denilen döneme göre diyet ve çalışma yapmalısın , açıkçası benim bir diğer görüşüm de eğer karnındaki kütle erisin istiyorsan en az 20 dk koş veya hızlı tempo yürü , bu da en az haftada 5 gün yapsan standart olur .

Merhaba bana kalırsa senin ilk önce diyete girmen gerekiyor yani definasyon denilen döneme göre diyet ve çalışma yapmalısın , açıkçası benim bir diğer görüşüm de eğer karnındaki kütle erisin istiyorsan en az 20 dk koş veya hızlı tempo yürü , bu da en az haftada 5 gün yapsan standart olur .
şekeri bıraktım, ekmek sadece kahvaltıda tüketiyorum, beslenmeme çok dikkat edip ara öğünlerle kendimi rahatlatıyorum. haftada 3 gün spor 3 gün kardiyo ve hiit programlarını uyguluyorum, koşmamda da bi sorun yok istesem 10 km koşabiliyorum rahatça. ancak nedense göğüs bölgem gelişip kütle kazanmadığından kilo verme konusunda da kararsız kaldım :S ne yapsam bilemedim bi türlü..

Ağırlık çalışman güzel ama önce vücuttaki yağlardan kurtul aksi taktirde moralin ileri ki dönemlerde bozulur çalışmak istemezsin öncelikle diyet ve kardiyo hareketleri yap ağırlık çalışmaya biraz ara ver derim durumun varsa da l-carnitine al

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağırlık çalışman güzel ama önce vücuttaki yağlardan kurtul aksi taktirde moralin ileri ki dönemlerde bozulur çalışmak istemezsin öncelikle diyet ve kardiyo hareketleri yap ağırlık çalışmaya biraz ara ver derim durumun varsa da l-carnitine al

kilo kaybetmem özellikle göğüs kas kütle oluşumuna ters etki yaparmı acaba ?

Kardiyo hareketleri ilk 15 dakikası şeker ve karbonhidrat yakimi yapar sonraki dakilarda ise yağ yakimi başlar kardiyo kaslarda fazla yan etki yapmaz abartılı olmadığı sürece sporun bittikten hemen sonra muz yemen karbonhidrati tekrar yüklemiş olursun

birde ben daha gözle görünüz kas oluşturamadan nasıl definasyon yapabilirim ki ? :S

birde ben daha gözle görünüz kas oluşturamadan nasıl definasyon yapabilirim ki ? :S

Dostum vücüdundaki yağ oranın fazla kişisel fikrim sağlam bir diyet sağlam bir cardio ile vücudunu bir toparla birde git vücut analizine baktır yağ oranın nedir kas oranın nedir bunları öğren ve cardio ya başla

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dostum vücüdundaki yağ oranın fazla kişisel fikrim sağlam bir diyet sağlam bir cardio ile vücudunu bir toparla birde git vücut analizine baktır yağ oranın nedir kas oranın nedir bunları öğren ve cardio ya başla

peki sizce 3 gün body 3 gün kardiyo programı mantıklımı yoksa sadece kardiyo üzerine mi durmalıyım.

peki sizce 3 gün body 3 gün kardiyo programı mantıklımı yoksa sadece kardiyo üzerine mi durmalıyım.

Bence sadece cardio yapmalısınız,vücudunuz hafif toparlandığında 3 gün ağırlık 3 gün cardio yaparsınız.

Bence sadece cardio yapmalısınız,vücudunuz hafif toparlandığında 3 gün ağırlık 3 gün cardio yaparsınız.

benim anlamadığım kas kütlesi yapmak isteyenler neden kilo alıyor ? yoksa anlatmak istediğiniz kilolu olmakla yağ oranı yüksek olmak farklı şeyler mi? :)

benim anlamadığım kas kütlesi yapmak isteyenler neden kilo alıyor ? yoksa anlatmak istediğiniz kilolu olmakla yağ oranı yüksek olmak farklı şeyler mi? :)

Onlar kas olarak kilo alıyorlar yani hacim dediğimiz olaydır bu sizinki ise yağ kas değil önce bir yağ yakımını sağlayın sonra yavaştan yavaştan ağırlık idmanlarına girersiniz.

Onlar kas olarak kilo alıyorlar yani hacim dediğimiz olaydır bu sizinki ise yağ kas değil önce bir yağ yakımını sağlayın sonra yavaştan yavaştan ağırlık idmanlarına girersiniz.

çok teşekkürler değerli bilgilendirmeleriniz için arkadaşlar, insan kendi görmek istemiyo bazı şeyleri, sizlerden gerçekçi yorumlar almam iyi oldu, acilen diyet ve yağ yakımına ağırlık vereceğim, tekrardan teşekkürler :)

çok teşekkürler değerli bilgilendirmeleriniz için arkadaşlar, insan kendi görmek istemiyo bazı şeyleri, sizlerden gerçekçi yorumlar almam iyi oldu, acilen diyet ve yağ yakımına ağırlık vereceğim, tekrardan teşekkürler :)

Umarım faydalı olabilmişimdir.İstediğiz zaman özelden yazabilirsiniz iyi forumlar

sana 2 ayda tek tavsiye edecegim şey insanity warkout yapıp 8 gb olarak indir + diyet yap taş gibi olursun dayanmak sabretmek lzm zor bi kardio dur

Back
Yukarı