Sizce bir faydası olur mu ?

hocam dün tardıldım 65 kilo olmuşum :) yani bir cumadan diğer cumaya tamamen doğal yiyeceklerle 5 kilo almışım bu gerçekten çok iyi fakat bu 5 kilo yüzüme ve karnıma yansımadı acaba nereye gitti bu 5 kilo ?
onu burdan bilmek zor :) en güzeli diyetisyen biliyor onu cihaza giriyon ne nereye gitmiş biliyor :) genetik birazda bu herkesin öncelikle kilo aldığı yer değişkendi.

olabilir neden olmasın sıra oraya geldiyse neden olmasın.belkide genetik yuzden kilo almıyordur onu ben bilemem deneyerek öğrenebilirsin ancak.
bide kilonun kalça ve bacak kısmında toplanmaması için koşmak gerektiğini biliyordum ama bazı sitelerdekiler koşmanın faydasız olduğunu söylediler . bu konuda ne söyleyebilirsin

bide kilonun kalça ve bacak kısmında toplanmaması için koşmak gerektiğini biliyordum ama bazı sitelerdekiler koşmanın faydasız olduğunu söylediler . bu konuda ne söyleyebilirsin
kilonun sağda solda toplanması demek genel manada yağlanmak oluyor zaten.bölgesel yağ yakma diye birşey yok her ne kadar savunanlar varsada.interval kardio yapmak gerekir yağ yakımı için.

kilonun sağda solda toplanması demek genel manada yağlanmak oluyor zaten.bölgesel yağ yakma diye birşey yok her ne kadar savunanlar varsada.interval kardio yapmak gerekir yağ yakımı için.
anladım yaza kadar spora gitmeme imkan yok 70 kilo olup daha da kilo almamaya dikkat ederim o zaman bide haftada 4-5 kilo alıyorum weight gainer almama gerek yok demi

kilo almanda sıkıntı yoksa gainer gereksiz tabikide. aldığın kilolar dağılımlı olduysa farketmek biraz zor oluyor tabi,
ben kilo aldığımı elbiselerimden farketmiştim.

ama bu aldığın kaloriler hep abur cuburda,
kola yerine ayran iç,
o kadar sağlıklı gıdalar varken bunlarla kilo alman mantıksız,
mesela pilav,makarna,yulaf ve patates kızartması yerine haşlanmış ye[DOUBLEPOST=1452969471][/DOUBLEPOST]:):)bunları bende yesem 90 100 kilo olurum herhalde ama dediğim gibi yap

ama bu aldığın kaloriler hep abur cuburda,
kola yerine ayran iç,
o kadar sağlıklı gıdalar varken bunlarla kilo alman mantıksız,
mesela pilav,makarna,yulaf ve patates kızartması yerine haşlanmış ye[DOUBLEPOST=1452969471][/DOUBLEPOST]:):)bunları bende yesem 90 100 kilo olurum herhalde ama dediğim gibi yap
onları da yiyorum da bugün baya uyumuşum saat 5 te kalktım :) günü kurtarmak için yeterli demi bunlar yoksa bide tost mu söyleyim aç değilim ama[DOUBLEPOST=1452971051][/DOUBLEPOST]
idmanların hakkını vererek yaparsan kilo almakdan korkma yakarsın onları sen.
inşallah yarın gidip dambıl falan alayım evde az bişey çalışayım bari kaç kiloluktan başlayım 3 mü 5 mi

Son düzenleme:
Back
Yukarı