Six Pack Sorunum ?

Yaklaşık 5-6 aydır spor salonuna gidiyorum fakat daha six packten eser yok. Burada 6 aylık çalışma sonuçlarını paylaşan arkadaslara baktığımda hepsinde belirgin bir şekilde var. Nasıl bir yol izlemeliyim ?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beslenme,beslenme ,beslenme en son kardiyo :) egzersiz olarakta crunh, plank , side plank , side bend :) bendede hiç bişey yoktu yağdan başka bunları uyguladım kardeşim

Selamun Aleyküm.Aynen Bende Bu Durumdan Rahatsızım Sanırım Güzel Bİr Rehper Edinememek Bilgisizlik Diyelim Bunun Nedenine 1.85 boy 85 Kilodayım bende başarısız Oldum.2ay Gibi Bir Zamanda Anca Şişkinliğimi Yarıya İndirdim Şimdi İse progainer 5000 gr protein desteğide alıyorum 3 gün felan oldu yeme içmeyede biraz Özen Göstermeye Başladım Hayırlı Bakalım Böyle Nasıl Olacak

yağı şekeri bende çıkarttım hayattımdan örneğin: çayı 4,5 şekerli içerdim şimdi 1 şeker onuda fazla içmiyorum yerine adaçayı içiyorum sigarayı alkolu esrarı bırakalıda 1 seneyi geçti bazen sabrım tükeniyor doğrusu spor sonrası şişkinliği ile kendımı iyi hissediyorum ama belli bir süre sonra o geçince ne bileyim bir tohaf oluyorum

yağı şekeri bende çıkarttım hayattımdan örneğin: çayı 4,5 şekerli içerdim şimdi 1 şeker onuda fazla içmiyorum yerine adaçayı içiyorum sigarayı alkolu esrarı bırakalıda 1 seneyi geçti bazen sabrım tükeniyor doğrusu spor sonrası şişkinliği ile kendımı iyi hissediyorum ama belli bir süre sonra o geçince ne bileyim bir tohaf oluyorum
ben bir bardağa 5 .6 kaşık şeker atardım şimdi bırak şekeri meyveyle bile mesafeliyim :) yemekten tuzu eksik etmezdim şimdi hiç kullanmıyorum sigaradan uzak durdum sürekli etrafımd içmeyen yoktur ailem olsun arkadaşlarım olsun yani insan başarmak istedimi başarır başaramadımıda mazeret bulur

Başarabilirmiyim Bilmıyorum Ama Elimden Geldiğince Birşeyler Yapmaya Çalışıyorum Yazılanlara Bakıyorum İnsanların Yaptıklarına Bakıyorum Kas Yapan Arkadaşları Görüp Helal olsun Diyorum Bazen o Gazla Gidip Biraz Hırslanıyorum Ama Önümde Çok Zor Ve Çetin Bir Yol Var Hayırlısı Olsun İnşallah

Back
Yukarı