Sivilce çıkıyor

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

Antrenmandan sonra her nereye çalışırsam çalışayım karın çevremde sadece üst 4 karın kasım üstünde sivilce tarzı ufak şeyler çıkıyor ama çoook küçük kaşıyınca ilk dokunmam da direk kıpkırmızı oluyor , sivilcemsi şeyin tutup altını kontrol ettiğimde bi tane yağ bezesi olduğunu fark ediyorum ve deriye diğerlerinden çok daha yakınlar ; acaba bu yağ yandığı için falan mı diye düşünüyorum ama mantıksız geliyor şu an 3 tane var iki tane sağ tarafta bir tane sol tarafta ama çok küçükler , sabah geçiyor , neden olabilir acaba ?

Şansa telefon bozuk ya , sadece çok küçük bi nokta düşün kaşıyınca kızarıyor ve altında direk yağ var diğer bölgelerimden daha yakın ordaki yağ

Sadece karın antremani sonrasi o bölgede mi çıkıyoe bu sivilceler. Bildiğim kadarıyla p90x yapiyorsun. Antreman çok terletmiş ve o bölgede sivilce çıkmıs olabilir. Duşta lifi iyice sabunla köpürt karın bölgeni iyice çitile :D kese filan at karnina ilk defa duydum böyle bişi :D hijyen ònemlidir.

Ama sivilce vücut geneliyse yüzde vs varsa aşırı supplement tüketimi yada fazla protein alimi olabilir. Fazla protein yada fazla supplement yaģ olarak sivilce olup depolanır.

Dediğine göre büyük ihtimalle hijyen sebepli o zaman :D İyice keseleyeyim iki gün sonra sonuçları yazarım :D

Adamın karnında sivilce çıkıyor bizim kıçta. Adalet nerde lan ? :D

bazen amino asit aldıktan sonra sporun hakkını veremezsen çıkar derlerdi ama. :D

Doğru demişler. Alınan protein suppelement vs. Harcanmazsa yağ olarak depolanir sivilce yapar yani ana bu genelde yüzde ve vücuda dağınık olur arkadaşın sadece karın antremanı sonrasi karninda oluyomuş

E ben naturalciyim hiçde supplement kullanmadım dogal yemeye de özen gösteririm bende neden çıkıyor

Yumurta ve Muzda da amino asit var ve bu ikisini çok yerim heralde ondan.

Yada ergenlik sivilceside olabilir , cildiyeye gidicem pazartesi kesinlikle

haa hemen her gün muz yiyorum . Protein tozunuda suyla alıyım bundan sonr
Normalde neyle aliyodun protein tozunu ?[DOUBLEPOST=1388755741][/DOUBLEPOST]Kaşık kaşık yiyorum deme sakın :D

Sütle birlikte alıyodum tabiikide :D bi kere denedim ne olcak diye merak ettim leblebi tozu yemişten beter oldum :D

Back
Yukarı