Sisteki siluet beslenme günlüğü

Valla su tutuyor muyum tam bilemiyorum ama kilo hızlı alıyorum. Aslında mottom şu aralar "Eat big to get big" ama ben zaten BİG olmak istemediğimden daha çok FİT olmak istediğimden tüm bu çabalar dostum ;)[DOUBLEPOST=1399128015][/DOUBLEPOST]Ankara'ya bugün yaz gelmiş. Hava muhteşemdi. Aynı muhteşemlikte geçen bir antrenman ardından, odtüde açık büfe öğle yemeğimi yedim. Üstüne alışverişe gittim.

Alışveriş listem;
L. yogurt, l. kaşar peyniri, muz, brokoli, mini ıspanak, çilek, salatalık, tavuk göğsü (indirimdeydi normalde kasaptan alıyorum), kepekli makarna, barbekü sosu, hindi füme et, yulaf kepeği, l. süt, şekersiz yağsız daire mısır çıtırı, l. ton balığı, deodorant :D

Son düzenleme:
Protein tozu markası neydi, iso 100 diye hatırlıyorum.. light kaşar hangi marka..

03.05.2014

Kalkar kalkmaz: Whey protein
Sabah: 1 tam yumurta 4 beyaz omlet, 200ml L. süt, 50gr yulaf kepeği, 10gr fıstık ezmesi, Glukozamin, multivitamin
Spor öncesi: No xplode
Spor sırasında: Xtend
Spor sonrası: Whey protein, glutamin, kreatin
Öğlen: 150gr köfte, 100gr tavuk, 75gr brokoli, yarım kase salata
Akşam: 200gr tavuk, 50gr pilav, 10gr barbekü sosu, Glukozamin, CLA
Ara: 1 şişe bira light :D

Yarın makrolara bakacağım. Herkese iyi geceler!

Dün girip de ne yazık ki yazamadım. Tüm gün dışarıdaydım. Genellikle tüm öğünleri yedikten sonra buraya girip yazıyorum. Hem böylece 8-9dan sonra bir şey yememiş oluyorum. Acayip garip bir psikolojim var yani :rolleyes:

Sabah: 60 gr jambon(az yağlı), 1 tam 2 beyaz yumurta haşlama, 50 gr lor, 150 ml l.süt, 60 gr yulaf kepeği, 10gr kuru üzüm, 10gr yaban mersini, Omega 3, Multivitamin
Ara: 1 adet neskafe
Ara: 6 adet fındık, 6 adet yarım ceviz, 6 adet badem, protein karışımı, glutamin
Öğlen: 150gr L. tonbalığı, keten tohumlu kepekli bisküvi, 1 adet salatalık, 1 adet yeşil çay
Ara: 1 adet elma, BCAA (10 gr)
Akşam: 250gr yağsız ızgara tavuk, bir kase karışık yeşilikli salata, 1 büyük ayran, CLA[DOUBLEPOST=1396942635][/DOUBLEPOST]Genel bir sorum olacak. Ağırlık çalışması sonrası kardio yapanlara özellikle.

Protein (whey) ve basit şeker alımınızı; ağırlık sonrası mı? kardio sonrası mı yapıyorsunuz?

Konunun üzerinden biraz geçmiş ama hit yerine 30dk lık orta tempolu kardiyo yapacaksam, ağırlık sonrası whey içiyorum. Kardiyodan sonra da şeker.
Bana daha mantıklı geliyor.

04.05.2014

Sabah: 2 tam yumurta 2 beyaz omlet, 200ml L. süt, 50gr yulaf kepeği, 10gr fıstık ezmesi, Glukozamin, multivitamin
Ara: 6 badem, 6 fındık, muz
Öğlen: 100gr l. tonbalığı
Ara: 1 fincan neskafe
Akşam: 250gr köfte, 50gr pilav, Glukozamin
Yatmadan önce: 100gr Lor

Yaklaşık olarak 91 k, 158 p, 61 y.

İyi geceler herkese.

05.05.2014

Sabah: 2 tam yumurta 2 beyaz omlet, 50gr ıspanak, 200ml L. süt, 50gr yulaf kepeği, 10gr fıstık ezmesi, Glukozamin, multivitamin
Ara: 100gr ton balığı
Öğlen: 200gr tavuk haşlama, 50gr pilav
Ara: 70gr lor, bir dilim tam buğday ekmek
Akşam: 180gr köfte, 50gr tavuk haşlama, 70gr pilav, 1 kase cacık, CLA

Yaklaşık olarak; 115 gr k, 250 gr p, 52 gr y. Maşallah bana.

06.05.2014

Sabah: 2 tam yumurta 2 beyaz omlet, 200ml L. süt, 50gr ıspanak, 50gr yulaf kepeği, 10gr fıstık ezmesi, Glukozamin, multivitamin
Ara: 8 badem, 6 fındık
Öğlen: 150gr l. tonbalığı, 20gr mısır ve pirinç çıtırı yağsız şekersiz
Ara: 70gr lor, 75gr jambon, 20gr mısır ve pirinç çıtırı yağsız şekersiz
Akşam: 200gr tavuk ızgara, 75gr pilav, , CLA, Glukozamin

07.05.2014

Sabah: 2 tam yumurta 1 beyaz omlet, 200ml L. süt, 50gr yulaf kepeği, 10gr fıstık ezmesi, Glukozamin, multivitamin
Ara: 70gr lor, 100gr hindi füme et , 20gr mısır ve pirinç çıtırı yağsız şekersiz
Öğlen: 100gr ton balığı, 20gr mısır ve pirinç çıtırı yağsız şekersiz, CLA
Ara: 50gr pilav, 100gr tavuk haşlama, 50 gr brokoli
Akşam: 200gr köfte, 100gr pilav, 1 adet slatalık, 1 adet domates, CLA

08.05.2014

Sabah: 2 tam yumurta 2 beyaz omlet, 200ml L. süt, 75gr yulaf kepeği, 20gr fıstık ezmesi, Glukozamin, multivitamin
Ara: 8 badem, 4 ceviz
Öğlen: Mercimek çorbası, 75gr köfte, bir dilim su böreği, 1 bardak neskafe
Ara: 100gr l. tonbalığı, 60gr köfte, 50gr brokoli, eti form yarım paket
Akşam: 250gr köfte, 150gr bulgu pilavı, 50 gr yogurt, 50gr patlıcan salatası, 1 dilim yaş pasta

Cheat yapılmış bir gün oldu.

Acayip yorgun olmamdan çok bir şey karalayamıyorum. Makroları da pek hesap etmiyorum açıkcası. İyi geceler.

09.05.2014

Sabah: 2 tam yumurta 2 beyaz omlet, 200ml L. süt, 75gr yulaf kepeği, 10gr fıstık ezmesi, Glukozamin, multivitamin
Öğlen: 100gr l. tonbalığı, 75gr tavuk, 1 kase salata
Ara: 75 gr l. tonbalığı, eti form tam paket
Ara: 1 neskafe, 2 lokum
Akşam: Valla bilemiyorum şenlik menlik. Köfte ağırlıklı bir şeyler.

@evolution57 Valla ben de ne cheatler yapasım var da tutuyorum dostum!

Evet arkadaşlar. yaklaşık 1,5 aydır beslenme programımı her gün buraya yazmışım. Makrolarımı ve rutinimi epey oturttuğum için artık haftalık değişim planlarımı yazacağım. Antrenman programımda bahsettiğim gibi karbonhidratı her hafta yaklaşık 30-50gr arttıracağım bundan böyle sonra tekrardan kısacağım. Off - On günlerde karbonhidrat miktarı farklı olacaktır. Şimdiden kolay gelsin.

Son kilo 86,2kg.

Karbonnhidratı da arttırdığım bu hafta içerisinde bugün aldığım ölçüm ile 85.7 kilo olduğumu görmek, bu hayatta daha ne kadar çok şey öğrenmemiz gerektiğini de gösteriyor.

Back
Yukarı