Sirekli spor abilerim bi yardim

umut3504

Üye
Ben zayif olmama ragmen hastalik oldu hergun araliklarla 10 dklik 5-6 kere yavas yuruyusler yapiyorm spor yaptigim gunler bile ornegin bugun diyelimki 45 dk kardiyo yaptim kahvalti yapiyorm arkasindan 10dk daha yuruyorm 2 saat sonra bi 10 dk daha geziyorm ayni olayi agirlik calistigim gunlerdede yapiyorm evdeyken ordan oraya 5-10 dk tur atiyorm sizce kotu bi durum mu bu yoksa ne yapmaliyim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben zayif olmama ragmen hastalik oldu hergun araliklarla 10 dklik 5-6 kere yavas yuruyusler yapiyorm spor yaptigim gunler bile ornegin bugun diyelimki 45 dk kardiyo yaptim kahvalti yapiyorm arkasindan 10dk daha yuruyorm 2 saat sonra bi 10 dk daha geziyorm ayni olayi agirlik calistigim gunlerdede yapiyorm evdeyken ordan oraya 5-10 dk tur atiyorm sizce kotu bi durum mu bu yoksa ne yapmaliyim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Psikolog veya psikiyatrist desteği almalısın Umut. Biz ne desek etkisiz kalıyor.

Gene de yazayım, sürekli yürümene gerek yok. Yürümedin diye şişmanlamayacaksın. Zaten şu anda 10-15 kilo alsan bile şişmanlamış olmayacaksın, boyuna göre hala zayıf bir insan olacaksın. O yüzden ye, iç, yat, keyfine bak.

Back
Yukarı