28 Ekim
Bugün ne yaptım
Fotoğraflardan sonra karar verdim.Her 1 ayda fotoğraf atıcam günlüğüme , gelişimimin olup olmadığını daha iyi anlamış olurum diye düşünüyorum.
Bugün yeni bir hafta yeni bir programa başladım şuan spor yapmaya başlayalı 1 ay 2 hafta 1 gün oldu.Diğer programımı tam 1 ay 2 hafta sürdürdüm.(içinde bayram haftası çalışma yapmadım ve biraz eksiklikler oldu) Bu programımıda 1 ay 2 hafta sürdürmeyi düşünüyorum veya 2 ayda olabilir.
Size haftalık sıralamamdan bahsediyim.
PAZARTESİ - CHEST ROUTINE - ABS IN PARK
SALI - PULL - PUSH
ÇARŞAMBA - BACK-BICEPS - ABS IN PARK
PERŞEMBE - LEG ROUTINE
CUMA - TRICEPS LIMIT - ABS IN PARK
CUMARTESİ - FREE STYLE
PAZAR - REST
Bugün Chest Routine - Abs vardı.
Göğüs Rutini:
-Wide Push Ups (Geniş Şınav) 10/10/10/10
-Close Hands Push Ups (Dar Şınav) 10/10/10/10
-Decline Push Ups (Ayaklarımız yüksekte) 8/8/8/8
-Regular Push Ups (Omuz Genişliği) 10/10/10/10
-Dips (Göğüs ve kafa öne verilerek) 5/5/5/5
-Incline Push Ups (Ellerimiz yüksekte) 15/15/15/15
-Push Up Hold 20 saniye
Karın Rutini:
-Knee Raises (Dizleri çekme) 8/8/8/8/8
-Leg Raises (Barfiks barının tepesine deyerek) 3/3/3/3/3
-Leg Raises (Paralel barda) 6/6/6/6/6
-Hanging Oblique Raises (Yanlardan diz çekme gibi) 8/8/8/8/8
-Half Burpee (Yarım Burpee) 20/20/20/20/20
Başta programın aşırı zorlamıcağını düşünmüştüm ama gerçekten zordu.Bölgelere bölmem verdiği etki konusunda etkili olucağını düşünüyordum.Ve bugünki etki iyi geldi.Yanlız ilk defa dips yaparken bu kadar zorlandım ve 5 tanecik dips yapmam gerekiyordu.4 farklı still şınav çektikten sonra dips çekmenin ne kadar zor olduğunu öğrenmiş oldum

bu programda en kolay 5 dips gelcek sanarken en zor o geldi bilen diyebilirim

2.3.4. setlerde dipsi 4 tekrar geçemedim.Kapalı şınavda 3.4. setlerde zorlandım.Normal şınavda son set zorlandım.Ve son hareketin etkisi müthiş

20 saniye şınav pozisyonunda durmak çok iyi oluyor ama saniyeleri gözümün önünde görürken yani o hiss ilginç

ve 21.saniye olduğunda nefes nefese düşüyorum
Bunun üstüne karın antremanı ilaç gibi oldu ama barda tutunuyorum kollarımın kuvveti biter gibi oldu ara sıra

Leg raisesde bara deydiremiyorum ama barın mesafesinde karşısına getirebiliyorum , hangin oblique raisesda 2 tarafada 8 yapılcak

2 tarafada 4 yapıyorum 10 saniye dinleniyorum hemen bidaha 2 tarafa 4 tane yapıyorum ellerim bardan kayıyor resmen

İlk harekette sallanmasam çok güzel olcak

barda sallanıyorum 4.5. tekrardan sonra ve son harekette 18.19. tekrarda

yorulma etkisi güzel.Bugün iyiydi iyi bir antreman atlattım.