Schindler's List izlendikten sonra arşivde yerini alması gereken bir film.film demek hakaret olur başyapıt diyelim.uzun ve sürükleyici bir gerçeklik.
moğol filminde ise börte ile tanışma ve erkeğin kadınını seçme aşaması gerçekten oldukça ilginç gelmişti bana. kaliteli bir film.
eski bir film olmasına rağmen biraz önce Schindler's List filimini izledim.
Şunu demeden geçemeyeceğim bu ilmi izlemeden dünyadan göç etmeyin 10/10
kesinlikle katılıyorum =) 2.side çıktı onuda izledim oda mükemmel . zaten 2 nin sonunda bruce lee geliyo orasıda süper =) herkeze tavsiye ederimeger what is the wushu diyorsanız ve aksiyon, cesaret, aile babası, gurur, onur, güç,wushu vs..nin bir filme olmasını istiyorsanız durdugunuz kabahat İP MAN(ismine aldanmayın adam ip atmıyor ya da satmıyorbruce lee nin hocası) herkese öneririm ama su da var eger izlerseniz garanti ederim ki İP MAN 2 yi indirmeye çalısacaksınız.......(ha bu arada garantisi istanbul garantisidir
)
eger what is the wushu diyorsanız ve aksiyon, cesaret, aile babası, gurur, onur, güç,wushu vs..nin bir filme olmasını istiyorsanız durdugunuz kabahat İP MAN(ismine aldanmayın adam ip atmıyor ya da satmıyorbruce lee nin hocası) herkese öneririm ama su da var eger izlerseniz garanti ederim ki İP MAN 2 yi indirmeye çalısacaksınız.......(ha bu arada garantisi istanbul garantisidir
)
yalnız wushu değil o kardeş,wing chun.kaynak vereyim de şahsi görüşüm gibi olmasınhttp://en.wikipedia.org/wiki/Yip_Man