Sinema

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
The Mongol'u izledim,cengiz han'ı anlatan güzel bir film.yalnız klasik acımasız barbar lordu yerine büyük zorluklara maruz bırakılan ailesine ve karısına çok değer veren bir gönül adamı portresi vardı.Cengiz han nasıl heryeri fethetti temalı bir film değildi.Ben oldukça beğendim,müzikleri de özellikle güzeldi;Altan urag isimli moğol folk metal grubunun müzikleri.

Anime olaraksa en son "sword of stranger"ı izledim.bir çocuk ve efendisini terkeden bir samurayın dostluğunu anlatan bol aksiyonlu güzel bir animeydi.

percy jackson şimşek hırsızını da izledim.Twilightın hadi bu efsaneyi ergenlere uyarlayalım fikriyle yapılmış,senaryosu da hary potterdan arak bir film olduğu kanatiindeyim.ama eğlendirici diyebilirim,p.ç karakterli zenci satyr karakteri ilginçti mesela.izleyip eğlenebilirsiniz kannatimce.

Schindler's List izlendikten sonra arşivde yerini alması gereken bir film.film demek hakaret olur başyapıt diyelim.uzun ve sürükleyici bir gerçeklik.
moğol filminde ise börte ile tanışma ve erkeğin kadınını seçme aşaması gerçekten oldukça ilginç gelmişti bana. kaliteli bir film.

Schindler's List izlendikten sonra arşivde yerini alması gereken bir film.film demek hakaret olur başyapıt diyelim.uzun ve sürükleyici bir gerçeklik.
moğol filminde ise börte ile tanışma ve erkeğin kadınını seçme aşaması gerçekten oldukça ilginç gelmişti bana. kaliteli bir film.

evet muadil filim olarak soysuzlar çeteside aynı konuya farklı bakmış. hele christoph waltz ın oyunculuğuna hayran kaldım adam 4 farklı dili ana dili gibi konuşuyordu ve aynı ülkenin aksanıyla bu oyunculuğuyla ilkez oskarı kucakladı brad pitt i gölgede bıraktı. yönetmen tarantino eğer waltz olmasaydı bu filmi çekemezdik demiş. konu dışı olarak hangi taşı kaldırsak altından hitler çıkıyor :)

Bence Hitlerin soykırımını, holywood gereğinden fazla sömürdü. Artık bu konuyla ilgili filmlere ilgi gösteremiyorum. Holywood üstünde yahudilerin ciddi etkisini düşünürsek filmlerin, sadece film olma ya da dönemi yansıtma amacı güdmediklerini düşünüyorum. Soysuzlar çetesini bu sebeple izlemedim.

Twilight ( alacakaranlık ) serisini tavsiye ederim. En son Twilight - eclipse sinemalardaydı. Bütün seriyi izlemenizi tavsiye ederim...

Kızların Edward hastalığı yüzünden filmden soğudum.Bıktım her yerde onu görmekten...

eger what is the wushu diyorsanız ve aksiyon, cesaret, aile babası, gurur, onur, güç,wushu vs..nin bir filme olmasını istiyorsanız durdugunuz kabahat İP MAN(ismine aldanmayın adam ip atmıyor ya da satmıyor :) bruce lee nin hocası) herkese öneririm ama su da var eger izlerseniz garanti ederim ki İP MAN 2 yi indirmeye çalısacaksınız.......(ha bu arada garantisi istanbul garantisidir:))

hitman , uçuş planı , cop out =) 3 üde mükemmel filmler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:08 ----------

eger what is the wushu diyorsanız ve aksiyon, cesaret, aile babası, gurur, onur, güç,wushu vs..nin bir filme olmasını istiyorsanız durdugunuz kabahat İP MAN(ismine aldanmayın adam ip atmıyor ya da satmıyor :) bruce lee nin hocası) herkese öneririm ama su da var eger izlerseniz garanti ederim ki İP MAN 2 yi indirmeye çalısacaksınız.......(ha bu arada garantisi istanbul garantisidir:))
kesinlikle katılıyorum =) 2.side çıktı onuda izledim oda mükemmel . zaten 2 nin sonunda bruce lee geliyo orasıda süper =) herkeze tavsiye ederim

yalnız wushu değil o kardeş,wing chun.kaynak vereyim de şahsi görüşüm gibi olmasın;) http://en.wikipedia.org/wiki/Yip_Man

yalnız filmi bende çok sevdim.9.5/10 derim film için.hem hikaye güzel hem de gördüğüm en iyi dövüş kareografilerine sahip,gerçekçilik ve estetik arasındaki dengeyi mükemmel yakalamışlar.müzikleri de güzeldi diye hatırlıyorum.çok güzel filmdir kısaca.

yalnız wushu değil o kardeş,wing chun.kaynak vereyim de şahsi görüşüm gibi olmasın;) http://en.wikipedia.org/wiki/Yip_Man

wushu çin savunma sanatlarının genel adıdır haklısın eger özele inersek wing chun dememiz gerekir. ben de kaynak vereyim.. yip man 1 filmin sonu general ile dövüse cıkarken altyazıya degilde yip man ın dediklerine konsantre ol orda wushu dan bahsediyor ve izleyeli bayagı oldu ama yanılmıyorsam japonlar için siz dövüsü zora kullanıyorsunuz bu yüzden wus hunun altındaki incelikleri anlayamazsınız.. gibi bir şeyler diyordu :)

Back
Yukarı