sigarayı bıraktım ne yapmalıyım

merhaba herkese. bu akşam son sigaramı içtim ve bu sefer kesin biçimde kararlıyım. pazartesi spora uzun bir aradan sonra tekrar başlıyorum. bu zaman zarfında daha fazla kilo almamak için neler yapabilirim? bu arada demir, d, b1, b6, b12 vitamini alıyorum eksikliklerden dolayı. eskiden powerlifting geçmişim vardı. biliyorsunuz zaten beni. neler yapmalıyım?

İlk yapman gereken şey, sigaradan kesinlikle uzak durmak. Başlamak için bahane çok oluyor. Ben 8 ay bıraktım. Sonra en yakın arkadaşımı yitirdim (5 ay kadar önce). Ve o gün sakinleşmek için bir dal içtim. Gerisi geldi. Bir dal, üç dal, beş dal derken 2 aydır paket alıyorum.

Zorlanırsan Sağlık Bakanlığı'nın desteğini alabilirsin. Ben ücretsiz verilen Champix adlı ilaçla bırakmıştım. Ciddi anlamda işe yarıyor. Sonra kendi eşekliğimden gene başladım, o ayrı...

Spor yapıyorsan ciddi bir kilo alma sorunun olmaz diye düşünüyorum. Kardiyoya devam...

Ben sigara kullanmadım ama her bağımlılık gibi sigarada da sanırım kararlı olmak kendini meşgul etmek ilgiyi bağımlı olduğun şeyden uzakta tutmak önemli.

Allen Carr videosu vardı 1 saat 3 dakikalık o video gerçekten çok etkili oldu bulabilirseniz onu izleyin derim sigarayı bırakmak isteyen kişiler için faydalı bir video. Sigrayı 11 yıl içtim tam ve şuan 5 yıl oldu bırakalı. ilk zamanlar çok sancılı 6-7 aya kadar o süreçte o video bana gerçekten faydası olmuştu daha kolay atlatabildim sancılı süreci.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allen Carr videosu vardı 1 saat 3 dakikalık o video gerçekten çok etkili oldu bulabilirseniz onu izleyin derim sigarayı bırakmak isteyen kişiler için faydalı bir video. Sigrayı 11 yıl içtim tam ve şuan 5 yıl oldu bırakalı. ilk zamanlar çok sancılı 6-7 aya kadar o süreçte o video bana gerçekten faydası olmuştu daha kolay atlatabildim sancılı süreci.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vay canına şu anda bakış açım baya bir değişti. bakalım ne kadar dayanabileceğim

bağımlılığı bırakmanın en güçlü yolu başka bi bağımlılıktır kendine başka bi bağımlılık oluştur.
kısacası bağımlılığı bağımlılıkla yok et internet bağımlılığı en sağlam yoldur sürekli meşgul olduğun bi platform olsun ama.

bağımlılığı bırakmanın en güçlü yolu başka bi bağımlılıktır kendine başka bi bağımlılık oluştur.
kısacası bağımlılığı bağımlılıkla yok et internet bağımlılığı en sağlam yoldur sürekli meşgul olduğun bi platform olsun ama.
burası var müzikle uğraşıyorum sürekli bir yerlerdeyim.

Back
Yukarı