Sigara İçiyor Musunuz?

Sigara içiyor musunuz?

• Total voters
    2.529
keşke içmesem ama günde bir paket içiyorum galiba esir aldı beni hep şeyi düşünürüm eğer rabbime sigara içtiğim için hesap verirsem diğer günahlarıma sıra gelirmi :(

aslında benim merak ettiğim bir konu var. sigarayı bırakmayı çok istiyorum. ama aynı zamanda kilo almaktan yani yağlanmaktan korkuyorum. canım sigara istediği zaman ne yemem lazım. kuruyemişmi, sakızmı bunu bir türlü karar veremiyorum. tşk:mad:

Hiçbir zaman içmedim tek bir nefes bile içmedim ... içmem de asla ....

ben günde 2 paket sigara içiyordum tek pakete indirdim.6 aydır günde 1 paket sigara içiyorum vücudum çok rahatladı,nefesimde açılma oldu kondüsyonum arttı.herkese sigarayı azaltmasını tavsiye ediyorum

valla ben 5 defa bıraktım en son 3 sene once bırakmıstım 1 ay icmemiştim spor falan yapıordum. Ve soyliyim mi o bir ay sonrasında azıma aldıgım sigaranın tadı var yaa offfff be ne taddı, bu kadar guzel birşey olamaz. sonra gene basladık işte :S kronik bronşitim, farkındayım zararlarını zaten sigara içenler doktorlardan iyi bilir zararlarını :D ama yok yani, zor ciddi zor 30 dakka dır içmicem dedim kendime, suan soguk soguk terliorum 10 dakka daha belki dayanırım :S

10 yıl içtim 5 aydır yanına uğramıyorum ve 5 aydır astım ilacı kullanmıorum ve 5 aydır hasta olmuyorum ve 5 aydır nefes alıyorum... kızımın anne sen ölecekmisin sözleri üzerine karar verdim oksijan maskesi ile görmesi onu korkuttu ve moraterapi ile bıraktım allah sevdiklerime o laneti kullanmayı nasip etmesin...

Arkadasla içenle için soyluyorum Sigarayı bırakmanın kolay yolu adlı kitabı okuyun ben o sekılde bıraktım sadece okudum baska bısey yapmadım bircok kısıde bu sekılde bıraktı

hemen tedarik etmem laızm kitabı :) bir an önce bırakmam lazım artık bir sigaraya gücüm yetmiyor...

arkadaş ben sigara içmiyorum. hayatımdada içmedim. ama sigara içen arkadaşlarıma bunu izletiyorum. vucudunuza zararından bahsedip sıkmak yerine olayın psikoılojik yönünü ele alıyor bence gayet hoş thums:

[YOUTUBE]hZwBgN4r1do[/YOUTUBE]

Lanet olası sigarayı bıraktım.Darısı içenlerinde başına dostlar.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:05 ----------

Bu arada Allen Carr yöntemini doğru uygularsanız %100 başarı sağlıyor.Ben de bu sayede bıraktım.Şimdi mi ? Mükemelllllllllllll

insan ne olursa olsun nefsine hakim olmalı çünkü sağlığa zararlı bir şeyi insan psikolojim bozuk tiryakisi olduğum v.b gibi basit şeylerle örterek kendini kandırıyor sanki..

sigara içmem içenin yanında istesem de duramam rahatsız ediyor :)

aslında günümüzde bir çok yöntem var bırakmak isteyen nefsine hakim olup bir çok yöntemle günümüzde büyük oranla bırakabiliyor :))

Sigara içiyorum. Bırakma safhasına geldim zaten Spor kariyerimide bu illet yemişti su anda Unuversiteyi Bedava okuyor ve milli hentbolcuydum. neyseki azalttım zaten kilo alma dönemimdeyim ve bıraktıgımda alacagımın farkıdnayım.. Alkol zaten yok Kahve sürekli işte evde heryerde kahve kola haftada bir cay her zaman

Keyif için günde 4-5 tane o da yemeklerden sonra. Sağlığım açısından zararlı olduğunu bilsem de o yemek sonrası sigarasından vazgeçemiyorum.

Back
Yukarı