İkisini de dene tarafını seçSanırım 4*10 iyiymiş biride kalkıp cevap vermiyo ki
Güldürdün akşam akşamİkisini de dene tarafını seç![]()
İkinizede teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için4 set 8-12 tekrar iş görür bence
Tamam piramit uygulayayım o zaman öğünlerimi nasıl değiştirmeliyim mesela yardımcı olurmusunPiramit sistemi uygula, belirli aralıklarla antrenman programını değiş. Çünkü, vücut hep aynı programa aynı tepkiyi vermiyor. Zamanla alışıyor bu yüzden gerek kullandıgın supplementlere gerek antrenman programların gerek yediğin öğünler olsun. Hep döngü içerisinde uygula, belirli periyotlarla değiş vucudunu şaşkına ugrat ve vucudun için gelişmekten başka bir fırsat tanıma.
https://muscleandfitness.com.tr/bodyworks-bolum-1 antreman programına bakTamam piramit uygulayayım o zaman öğünlerimi nasıl değiştirmeliyim mesela yardımcı olurmusun
Ve bunu ilk defa duydum sadece bir harekettemi piramit uygulamam gerekiyo şimdi iyice kafa gitti![]()
Peki ilk setleri kaç girmeliyim sence 20 kg ile son setin son tekrarı yani 8. De o hsreketi bidaha yapamayacak halde oluyorum böyle olması gerekmiyor muDaha 2 aydır yapıyorsun dur hele sakin ol. Setler tekrarlar ağırlıklar arasında kaybolma. 4 set 8-12 tekrar çalışabilirsin bu uygun olur. Piramit sistemide uygulayabilirsin 12 10 8 8 şeklinde buda uygun olabilir. Ancak piramit çalışıcaksan ilk 2 seti harcamamaya çalış. 20 kg ile 8 tekrar çıkarırken 10 kg ile ilk setleri çalışmak boşa vakit kaybı yaşatacaktır. Şuanlık drop veya süper setler önermiyorum. Hareketleri nizami yapmayı öğren doğru beslen ne setleri ne hareket sayısını kısaca hiçbirşeyi abartma. Kolay gelsin.