Şınavı hizli cekerekte yumruk hizimi arttiracagimi dusunuyorum.. Yaniliyor muyum?
yok ya çatıdan biri sarkıtsa yeter.arkadaşlar şimdi bu yumruk olayı gerçekten çok önemli dambılla sağa sola yumruk atmayı deneyeceğimde ben eve kum torbası almak istiyorum ama nasıl yapacağız bu işi illaki tavanamı asmak gerek yada baska yöntemler varmı iyi forumlar.
Eve kum torbasi alacaktim sonradan vazgectim. Gum gum. Zaten apartmanda oturuyoruz.
Powerball almak farz oldu
Bi de bisi soracagim. Salona hic gitmedigimden bilmiyorum. Kum torbasi oluyor mu salonlar da?
arkadaşlar şimdi bu yumruk olayı gerçekten çok önemli dambılla sağa sola yumruk atmayı deneyeceğimde ben eve kum torbası almak istiyorum ama nasıl yapacağız bu işi illaki tavanamı asmak gerek yada baska yöntemler varmı iyi forumlar.
bakın yanlış yönlendiriyorsunuz, öncelikle sen neye göre sert yumruk istiyorsun sert yumruk atmak için önce omuzların kolların sağlam olacak ve özellikle eller mesela sen eli ağırlardan mısın? oda önemli bir konu yoksa sıska bir elle birşey yapılamaz elini geliştirmek içinde elde sıkmak için yaylar var onları kullanabilirsin kollar içinde şınav yada powerball etkilidir.
el yayı al günde 1000-2000 tane yap ön kolların ve bileğini sağlamlaştırır. Bence yumrukta bilek çok önemli kalın ve sağlam olmassa ne kadar hızlı vurursan vur dönüp kırılma tehlikesi var. Bitane ağırlık seti al halterli olanlardan o halteri sadece bileğinle kaldır dirseğini oynatmadan. 5 kiloluk su bidonunu bitane sopanın ortasına iple bağla ve bunu sarıp bırak ön kollarını güçlendiricek bu hareket. Omuz hareketlerine de önem ver dumbella yapılan omuz da önemli. Kum torbası al hergün ona yumruk at kondisyon için çok iyi. Kendine bi zaman belirle mesela 40 saniye bu süre içinde çekebildiğin şınavı arttır. Dayanıklılık antrenmanıdır ve genellikle dövüşçüşer yapar. Sert yumruk için sırt kasları da önemli barfixe önem ver.