fitt
Üye
Merhaba, bugün bacak antrenmanımda yine performansta düşüş vardı. Yukarıda bir mesajda yazmıştım, squatım 145ten 130a düştü diye, bugün 120nin üstüne çıkamadım, 3 ayın sonunda elimde ne kalacak bilmiyorum ama yağ yakımı fena değil.
Saat 3-8 arası yemek yiyorum demiştim. Yemek yediğim saatler dışında, özellikle öğlen 1-2 ve gece yarısı, aşırı sinirli oluyorum. Normalde her gün tatlı bir şeyler yiyen birisiydim, tatlıdan uzak kalınca bu hale geldim herhalde.
Yarın hafif bir karbonhidrat yüklemesi yapmayı düşünüyorum, umarım enerjimi toparlamama yardımcı olur. Büyük ihtimalle 250 gram bulgur yerine, 1 paket (500 gram) makarna yerim, tavuk ve yoğurt aynen kalır. Tatlı olarak da belki 1 dondurma yerim veya şekersiz gazoz filan içerim. Pazartesi de günlük tükettiğim 250 gram bulguru mercimek veya barbunya ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Antrenmana gitmeden bir fotoğraf çekeyim dedim, bugünlük bu kadar, takip için teşekkürler.
Bence yükleme yapma, güzel gidiyorsun. 0 carb yapan bir arkadaşım vardı oda sinirli oluyordu. Bence hiç bozma git.