Derken ?100 metre ilerlersin
Evet ayarlanabilir cevap için tşk[DOUBLEPOST=1426109532][/DOUBLEPOST]çalışamayacağın hiç bir bölge yok tabii bench sehpası ayarlanabilir ise
Koşu bandı eskiden vardı zaten ondan yazdım cevap için tşkKoşu bandı gereksiz. Ağırlıkların yettiğince ilerlersin. Kolay gelsin.
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Evet ayarlanabilir cevap için tşk[DOUBLEPOST=1426109532][/DOUBLEPOST]
Koşu bandı eskiden vardı zaten ondan yazdım cevap için tşk
Salona göre evde daha rahat antreman yapıyorum yer müsait sanada kolay gelsin.[DOUBLEPOST=1426152172][/DOUBLEPOST]Bunlar varsa gerekli hersey mevcuttur. Bende salonda Cablo makine kullanmiyorum bench ve barbell ile idmanlarimi yapiyorum. Eve cikmayi istiyorum bende ama bakalil nolucak. Kolay gelsin.
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
45 cmlik bar almak istiyorum acaba srnde varmı varsada kaç adet 5 kg plaka sığıuor acaba ?Bendede bunlar var.agirlik 134 kg plaka.agirliklari zamanla artirirsin.2 elde cok uygun seyler cikiyo intwrnette.bide iyi bor ekuri bulursan daha hizli ilerlersin.tek antrenman evde cok sakat.birde bacak problemi yasarsin
10 kglik agırlıklar dambıllarda sıkıtı oluyo curl yaparken veya press yaparken ben öyle gördüm yaniKucuk el barina 4 tane 10kg 4 tane 1 kg sigiyor.ama uzununu alman herzaman ilerisi icin avantajli