Serbest ağırlıklar

BodyEser

Üye
Arkadaşlar yazacagım ekipmanlar ile vg de ne kadar ilerleyebilirim
2 adet 40 kg dambıl ( ayarlanabilir)
1 adet 120 cm z bar
1 adet 160 cm düz bar
1 adet bench sehpası
1 adet barfiks barı
1 adet koşu bantı

Cevaplarınızı bekliyorım şimdiden teşekkürler

Koşu bandı gereksiz. Ağırlıkların yettiğince ilerlersin. Kolay gelsin.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Evet ayarlanabilir cevap için tşk[DOUBLEPOST=1426109532][/DOUBLEPOST]
Koşu bandı eskiden vardı zaten ondan yazdım cevap için tşk

Bunlar varsa gerekli hersey mevcuttur. Bende salonda Cablo makine kullanmiyorum bench ve barbell ile idmanlarimi yapiyorum. Eve cikmayi istiyorum bende ama bakalil nolucak. Kolay gelsin.

Bendede bunlar var.agirlik 134 kg plaka.agirliklari zamanla artirirsin.2 elde cok uygun seyler cikiyo intwrnette.bide iyi bor ekuri bulursan daha hizli ilerlersin.tek antrenman evde cok sakat.birde bacak problemi yasarsin

Bunlar varsa gerekli hersey mevcuttur. Bende salonda Cablo makine kullanmiyorum bench ve barbell ile idmanlarimi yapiyorum. Eve cikmayi istiyorum bende ama bakalil nolucak. Kolay gelsin.
Salona göre evde daha rahat antreman yapıyorum yer müsait sanada kolay gelsin.[DOUBLEPOST=1426152172][/DOUBLEPOST]
Bendede bunlar var.agirlik 134 kg plaka.agirliklari zamanla artirirsin.2 elde cok uygun seyler cikiyo intwrnette.bide iyi bor ekuri bulursan daha hizli ilerlersin.tek antrenman evde cok sakat.birde bacak problemi yasarsin
45 cmlik bar almak istiyorum acaba srnde varmı varsada kaç adet 5 kg plaka sığıuor acaba ?

Back
Yukarı