Scivation Xtend

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berbes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce başarılı mı?

• Total voters
    315
Anlamadin sanirim,idman sirasi urunu bu,idmanda bu enerjiyi anlik vericek yorulmani geciktiricek bir besin gida varsa soylede yiyip sindirelim idman sirasinda

Sodyumun,potasyumun ve çift zincirli amino asitlerin sana antreman esnasında enerji vereceğini düşünüyorsan genç arkadaşım,senin daha çok okuman gerekli.
Seni anlıyorum,bu spor zaten egosu yüksek olan hepimizin sporu,ama bilgimizin olmadığı konularda fikir belirtmek,sizi bir yere getirmez.
2 yıl UNA'da eğitim aldım,amerikada,intra'nın ne olduğunu biliyorum :) Amerika da artık insanlar bu supplementlere inanmıyor,google'a ''the truth about supplements'' yaz,oku.
Ha ben kullanmıyormuyum,kullanıyorum,neden? Hem yeterli beslenmediğimi düşündüğümden,hemde pisikolojik olarak motive ettiğinden.Sağlıcakla kal.

Sodyumun,potasyumun ve çift zincirli amino asitlerin sana antreman esnasında enerji vereceğini düşünüyorsan genç arkadaşım,senin daha çok okuman gerekli.
Seni anlıyorum,bu spor zaten egosu yüksek olan hepimizin sporu,ama bilgimizin olmadığı konularda fikir belirtmek,sizi bir yere getirmez.
2 yıl UNA'da eğitim aldım,amerikada,intra'nın ne olduğunu biliyorum :) Amerika da artık insanlar bu supplementlere inanmıyor,google'a ''the truth about supplements'' yaz,oku.
Ha ben kullanmıyormuyum,kullanıyorum,neden? Hem yeterli beslenmediğimi düşündüğümden,hemde pisikolojik olarak motive ettiğinden.Sağlıcakla kal.

yahu bırak egoyu megoyu,egosunun esiri olan sen gözüküyorsun şuanda,okudugun okuldan bahsetmen amerikada okudum demen filan :)
citrulline malate ın ne oldugunu 2 yıl UNA da eğitim almış biri olarak açıklada bilelim o zaman,birde entersandır sadece bu üründe placebo etkisi varki her sene iyi intra ürünü ödülü kazanıyor,diğer ürünlerde placebo etkisi olmuyor herhalde,bi bunda var demek ki,hayır kullanmıyor olsak eyvallah diycem,kullanmadıgım ürün kalmadı,placebo etkisi yaşayacak seviyede değilim artık,placebo 1-2 kere olur sürekli kullanımda gerçek ortaya çıkar,bu ürün ilk servistede son servistede aynı etkiyi yaratıyorsa placebo denemez,gerçi sen daha iyi biliyorsun ;)

''Anlamadığımı'' ima ettin kendince,bende sana ''intra'' kelimesini anlamamamın mümkün olmadığını anlattım..Bu ürünün içinde senin tabirinle ''anlık enerji'' veren hiçbir madde yok.Citrulline'i anlatayım sana,citrullus'tan geliyor ismi,''karpuz'' demek..Deniz kenarında kestiklerimizden..Bu amino asit ile ''tahmin'' edilen tek şey,ön klinik deneylerde adele ağrısını ''azaltabileceği''..
İntra ödülü cart curt,sanki nobel ödülü aldı,aynı şeyleri yazıp duruyorsun,bunlar milyar dolarlık supplement endüstrisinin zırvaları,sen paranı bilimum supplementlere harcamaya devam et arkadaşım.
Sen epey inanmışsın bu ürüneki,her kullanımda uçuruyor seni :) Profesyonel sporcu arkadaşlarada söylede yorulmak bilmeden idman yapsınlar sayende.Ama sana tavsiye benden,karpuzda çok citrulline var :) Yazın bol bol kes ye,hem taze amino,patlatır seni :) Tekrar hayırlara vesile olsun :)

senin için bir supplementin nobel mi alması gerekiyor başarılı olması için
bak yukarıda ankette 140 kişi başarılı demiş ürünü,140 kişide placebo etkisinde sana göre yani,CT nin ne oldugunu bende biliyorum ne işe yaradıgını sordum sana,kelime anlamını sormadım yani..kelime oyunu yapmaktan vazgeçersen daha iyi iletişim kurarız,yorulmak nedir bilmemek değil olay,bu ürünü kullandıgınla kullanmadıgın zaman arasında hissedilir bir geç yorulma var,sen isteidğin kadar placebo de onuda bunu de önemli olan kullananları ortak hissettikleri,evet tonla boş anlamsız ürün var ama bu ürün onlardan biri değil

Citrulline'in ne işe yaradığını birçok bilimsel makaleden okuyabilirsin.Kelime oyunu yapmıyorum,karpuzu özellikle belirttimki,insanlar karpuzun içinde olduğunu anlasın diye.Bunlar bilgidir.
Sadede gelirsek bu üründe ''anlık enerji'' diye birşey yok,içindeki potasyum,citrulline adele ağrısına iyi gelen toparlayıcı maddeler.Plasebo 1-2 kere olur diye birşey yok.Bu bir muska gibidir,siz size iyi geldiğine inandığınız sürece,size iyi gelecektir..Zira beyniniz sinir sisteminize hükmettiğinden,herşeyi yapmaya muktedirdir..
İsteyen alabilir,ben 90tl'ye dünya kadar muz,karpuz vs meyva alır,bu maddeleri zaten en taze en etkin biçimde alırım.Bu ürünler filtrelerden işlemlerden geçerken besin değerlerini büyük ölçüde yitiren maddeler.[DOUBLEPOST=1413665472][/DOUBLEPOST]Dikkat edersen,içindeki petrol türevi boyalardan konuşmadık son yazılarda,''petrol'' diyorum.Bu gıda boyaları bildiğin zehir,%100 kanserojen,artık tartışılmıyor bile kansere sebep olduğu..

Vücutta oluşturdukları %5-%6 lık etkilerdir gerisi ise sadece psikolojiktir bence

Ben olmuyor mu dedim ? antreman sırasında alma sebeplerinden biri intra ürün oldugu icin ama ben sadece bcaa icin kullanıyorum

Arkadaslar xtendin yeni formulunu kullanllar eskisiyle etki konusunda farki var mi? Malum ticari firmalar bunu yapiyor ayni dymatize eski -yeni versiyonu ornegi gibi biilen bilir

Arkadaslar Olimp Bcaa 500gr toz ile bun scivation xtend arasında kaldım siz ne tavsiye edersiniz? Arada kalmamın sebebide forumda bazılarının bcaa, glutamin ve creatinin ayrı ayrı saf formlarda alınması gerektigi söylentisi. Bu sebepten oturu sızce bu urun yerıne bcaa ı ayrı mı alayım gercı bana pek mantıklıda gelmıyor ama

Şöyle bi sorum olcak tecrubeli arkadaşlara yaklaşık 5 ay oldu gelişim çok iyi gidiyo kullandığım ürünler
iron mass
iron whey
4dn glutamine
xtend bcaa

Bunların dışında likit amino asit almama gerek var mı ?
Teşekkürler...

Arkadaslar xtendin yeni formulunu kullanllar eskisiyle etki konusunda farki var mi? Malum ticari firmalar bunu yapiyor ayni dymatize eski -yeni versiyonu ornegi gibi biilen bilir
f3112af55f9224227b730afe4c740383.jpg

Bana pek bi fark yok gibi geldi. Sadece karpuz aroması daha yoğun.

--- ERA ---

f3112af55f9224227b730afe4c740383.jpg

Bana pek bi fark yok gibi geldi. Sadece karpuz aroması daha yoğun.

--- ERA ---
Hmm ersaydin yeni versiyonda kac olcek kullanip bu cevabi verdiniz? Birde etkisi konusunda fark olmadigini ispat eden bir kac cumle yazarsaniz ,dymetize yeni versiyonu gibi hile olmadigini anladiktan sonra siparis vermek istiyorum.

Hmm ersaydin yeni versiyonda kac olcek kullanip bu cevabi verdiniz? Birde etkisi konusunda fark olmadigini ispat eden bir kac cumle yazarsaniz ,dymetize yeni versiyonu gibi hile olmadigini anladiktan sonra siparis vermek istiyorum.
Su an antremandayim, 8. Kullanisim. Etkisi konusunda bilimsel ispat sunamam, sadece kendi gözlemim budur.

--- ERA ---

Back
Yukarı