Sodyumun,potasyumun ve çift zincirli amino asitlerin sana antreman esnasında enerji vereceğini düşünüyorsan genç arkadaşım,senin daha çok okuman gerekli.
Seni anlıyorum,bu spor zaten egosu yüksek olan hepimizin sporu,ama bilgimizin olmadığı konularda fikir belirtmek,sizi bir yere getirmez.
2 yıl UNA'da eğitim aldım,amerikada,intra'nın ne olduğunu biliyorumAmerika da artık insanlar bu supplementlere inanmıyor,google'a ''the truth about supplements'' yaz,oku.
Ha ben kullanmıyormuyum,kullanıyorum,neden? Hem yeterli beslenmediğimi düşündüğümden,hemde pisikolojik olarak motive ettiğinden.Sağlıcakla kal.
2 türlüde bcaa var diger turlu ek getirisi oluyosa almamak sacma degilmiBen olmuyor mu dedim ? antreman sırasında alma sebeplerinden biri intra ürün oldugu icin ama ben sadece bcaa icin kullanıyorum
Arkadaslar xtendin yeni formulunu kullanllar eskisiyle etki konusunda farki var mi? Malum ticari firmalar bunu yapiyor ayni dymatize eski -yeni versiyonu ornegi gibi biilen bilir
Hmm ersaydin yeni versiyonda kac olcek kullanip bu cevabi verdiniz? Birde etkisi konusunda fark olmadigini ispat eden bir kac cumle yazarsaniz ,dymetize yeni versiyonu gibi hile olmadigini anladiktan sonra siparis vermek istiyorum.![]()
Bana pek bi fark yok gibi geldi. Sadece karpuz aroması daha yoğun.
--- ERA ---
Su an antremandayim, 8. Kullanisim. Etkisi konusunda bilimsel ispat sunamam, sadece kendi gözlemim budur.Hmm ersaydin yeni versiyonda kac olcek kullanip bu cevabi verdiniz? Birde etkisi konusunda fark olmadigini ispat eden bir kac cumle yazarsaniz ,dymetize yeni versiyonu gibi hile olmadigini anladiktan sonra siparis vermek istiyorum.