Scivation Xtend

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berbes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce başarılı mı?

• Total voters
    315
beyler bu scivation xtendin içinde bulunan e129 allura red adlı bi renklendiri var ve bu renklendirici fareler üzerinde kansere yol açmış kullananlar arasında bi zararını gören oldumu veya bunu bilipte kullanmaya devam eden var mı?

beyler bu scivation xtendin içinde bulunan e129 allura red adlı bi renklendiri var ve bu renklendirici fareler üzerinde kansere yol açmış kullananlar arasında bi zararını gören oldumu veya bunu bilipte kullanmaya devam eden var mı?

üstad ben kullanıyorum urunu yenı basladım kullanmaya memnunum bı sıkıntı olmadı olmaz da bence benım mantıgım bırazda şey bu zamana kadar bıze neler yedırdıler neler ıcırdıler bırsey olmadı bı renklendırıcıyle mı olacak her nekadar yanlıs bır dusunce oldugunu bılsemde kendımı böyle kandırıyorum : ) bu arada bu kutu bıtınce bı on bes gun vucudu dınlendırıp tekrar almayı dusunuyorum

Tam xtend alacaktım kafam karıştı bu e129 maddesi yüzünden . bunun yerine gaspari bcaa tablet mi alsam acaba . veya hardline bcaa matrix . çok kafam karıştı .

E129 dan korkan arkadaslar hic seker jelibon vb seyler tuketmiyormusunuz ? Surekli dogal mi besleniyorsunuz tavuk et kendi uretiminiz mi ? Hayirli gunler...
Mesajınızın oldukça bilinçsiz bir şekilde yazıldığını düşünüyorum. Bu ürünleri tüketiyor olmamız önlem almayacağımız anlamına mı geliyor?

Al onlemini tabiki ama sen beni anlamamakta israr edebilirsin. Her yedigini ictigini enine boyuna arastiriyor musun? Evet diyorsan tebrik ederim. Her turlu supplementten de uzak durmani dilerim ve tabiki marketteki gidalardan da ;)

Dileklerin sana kalsın ;) Riskler yukarıda belirtildi ister kullanırsın ister kullanmazsın.

E129 dan korkan arkadaslar hic seker jelibon vb seyler tuketmiyormusunuz ? Surekli dogal mi besleniyorsunuz tavuk et kendi uretiminiz mi ? Hayirli gunler...
Arkadaşım kusura bakma ama çok bilinçsizsin ve hiç mi hic mesajları okumamışsın okusan E129 maddesinin ne oldugunu anlardın ve belkı sende arastırırdın ama ben yınede kısaca sana bilgi vereyim:
E129 kırmızı renklendirici, sentetiktir; tatlılar, içecek ve garnitürlerde, eczacılık ve kozmetik ürünlerinde kullanılır; astım ve aspirin hassasiyeti olan insanlar için risklidir; farelerde kanser oluşturduğu saptanmıştır; çocuklar tarafından tüketilmesi tavsiye edilmiyor; Danimarka, Belçika, Fransa, Almanya, ısviçre, ısveç, Avusturya ve Norveç'te yasaklandı.

Bende sizlere diyorum ki herseyi siki siki inceliyor musunuz? Yedigimiz ictigumiz bircok gidada mevcut. Sanki bu urun zehirli tukettigimiz diger gidalar tertemiz mi? Sizler de beni anlamadiniz ve tepki veriyorsunuz. Bilincsizlik meselesine hic girmiyorum saygisizlik yapmam ben ;)
Ben inceliyorum yediğimi,içtiğimi.Temel,basit ve işlenmemiş gıdalar tüketmeye çalışıyorum.Bulgur,pirinç,et,sebze vs.Bunlarda da hile hurda yok diye %100 diye bir iddaam yok fakat,Scivation xtend tüketmeden de yaşayabilir ve spor yapabilirsiniz,ama temel gıdaları hayata devam etmek için tüketmelisiniz.Tüm argüman bundan ibaret.

Fast food olsun, gıda boyası kullanılan abur cubur olsun tabıkıde kullanmıyorum dıkkat edıyorum ha her onume gelen urununde en ınce detayına kadar bakmıyorum fakat burada acık acık urun ıcerıgı yazılmıs cızılmıs e ben manyakmıyım boyle bı maddeyı vucuduma sokayım haliyle alternatıf bakıyorum

Yurtdışından Xtend Endurance getiricem onun içindede e129 maddesi mevcutmudur nasıl öğrenebiliriz.

3 aydır haftanın 6 günü spor salonuna gidiyorum. günlük 1 saat cardio 1.5 saat agırlık çalışıyorum spora fazla kilolarımı atmak birazda kas yapmak amacı ile başladım diyet yapıp yag oranını azaltmak aynı zamandada kas yapmak oldukça zor bir hedef. ilk bir ayımdan sonra kas yıkımını engellemek için gaspari amino 8000 kullanmaya başladım enerji ihtiyacımı karşılamak içinde c4. amino 8000 bir kutu bitirdikten sonra xtrend karpuzlu 384 gr lık aldım spordan önce 1 ölçek spordan sonra 1 ölçek kullanıyorum spor öncesi 1.5 ölçekte c4 alıyorum 5 günlük süre zarfında şunu söyleyebilirim ürün çok kaliteli c4 le beraber inanılmaz bir patlama yaratıyor cardio olsun agırlık olsun set aralarını ve spor sürelerini çok daha hızlı ve dinç bir şekilde geçirmemi sagladı spordan sonraki yorgunlugum bayagı azaldı ürünün tek dezavantajı 30 servisliginin 15 gün yetmesi maddi konuda sıkıntınız yoksa verdiginiz paranın karşılıgını veren bir ürün.

Back
Yukarı