omerce
Üye
Keklere atılan protein tozları diye biliyorum ben protein kekleri vs Türkiyede de bol bol yapılıp kullanılıyor -ki bende kullanıyorum. Sen xtend i genede kek e atma ne olur ne olmaz.Ya arkadaşlar üslubumdan dolayı bana kızacak arkadaşlar olacak ama yapmayın etmeyin ya..
kusura bakmayın biraz kaşar olmuş bir sporcu olarak yazıyorum.
bu suplementler öyle ne mucizedir ne de içeriğinde sizi çok aldığınızda öldürecek bir şeydir. 30 scoop u da birden alsanız en fazla kusarsınız.. bunlar yan etkisi olmayan ama mucize de olmayan destekler. usd de bunları şeker gibi atıştırıyor insanlar.
konu sanki anaboliklermiş gibi ciddi ciddi orta seviye yeni seviye diyorsunuz..
amerika da sizin bu çekinerek gram gram aldıklarınızı keklere, kurabiyelere katıyorlar. liselerde spor kluplerinde çocuklara takviye diye dağıtıyorlar.
Daha öncede defalarca söyledim tekrar söylüyorum bu xtend benzeri supplemenler içtiğin su gibi saf doğal bir şey değil laboratuvar ortamında hazırlanan nelerden üretildiği tam olarak açıklanmayan içtiğinde vücuduna etki yaratan besinlerdir. Az ı veya fazlası zararsızdır takılın kafanıza göre diyemezsin. Kaşarlık düzeyini bilemem ancak sende dikkat etsen iyi olur. Amerikan toplumunun yemek tarzı bizimkiler gibi değildir. İster kutuyu kafasına diksin ister 30 ar 30 ar götürsün umurumda da değil. Ancak 16-18 yaşında ki gençlerimiz sen gibilerin iletilerinizden etkilenerek yanlış kullanımlara yöneliyorlar. Unutmamak gerekir ki önce sağlık gelir. Artık bu konuda başka ileti paylaşmayacağım isteyen istediği şekilde kullanmaya devam edebilir. Benim tavsiyem dikkatli olunması konusundadır. Sağlıcakla kalın