Scitec Muscle Army Warrior Juice

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rumi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar malum p7de kampanya var bunu mu alsak yoksa ABB 2KG whey de var 128 liraya aynı şekilde syntha da var.Ben idmanlaeı hep geç saatte yapıyorum 11gibi idmab bitiyor .Çıkınca yemek yiyorum army benim için daha iyi olacak sanırım

Son düzenleme:
Başağrısı çok ilginç cidden biraz aldığın miktarı azalt ikiye bölüp 4-5 saat aralıklarla dene bakalım ne olucak bide aldığın yere bi mail at hiç bu tarz geri dönüş var mı bakalım?içindeki bi madde dokunuyor olabilir alerji tarzı bişey varsa
Dün salondaki tecrübeli arkadaşlara sordum markayı kaliteli markadır dediler senin durumun psikolojiktir dediler gelince içtim bu sefer baş ağrısı olmadı gerçekten de psikolojikmiş şüpheyle yaklaştığım için markaya

Bu ürünü salondaki hocam önermişti ama biraz araştırınca bunu almamaya karar verdim zaten belli siteler sürekli indirim yapıyor bu üründe,132/70 yaptıgımız da 1.9 porsiyon başına çıkıyor . Ultimate Nutrition prostar aldım 170 tl / 80 yaptııgmızda 2.1 çıkıyor , 16 Tl fark verip daha iyi ürün kullanmak bence daha mantıklı :)

Bu ürünü salondaki hocam önermişti ama biraz araştırınca bunu almamaya karar verdim zaten belli siteler sürekli indirim yapıyor bu üründe,132/70 yaptıgımız da 1.9 porsiyon başına çıkıyor . Ultimate Nutrition prostar aldım 170 tl / 80 yaptııgmızda 2.1 çıkıyor , 16 Tl fark verip daha iyi ürün kullanmak bence daha mantıklı :)
aynen katılıyorum aslında optimum , ultimate bütçe ve içerik olarak iyi ürünler önemli olan servis fiyatı ultimate nerden aldım 170 tl ye

Ürünün bir ölçeğinde yani 30 gramında 20 gram protein olduğu belirtiliyor, ama bir yandan da üzerinde en az %50 protein içerir ibaresi var.Bu da bir ölçekte 15 grama tekabül ediyor,burda bir muamma var. Bir de inatla karışmıyor , karışsa bile yoğun kıvamlı bi hal alıyor puding gibi bişey çıkıyor ortaya onu da iç içebilirsen.Kısacası whey/casein karışımı olması ve fiyatı bakımından uygun bulduğum için almıştım ,pişmanım.

Back
Yukarı