Dün salondaki tecrübeli arkadaşlara sordum markayı kaliteli markadır dediler senin durumun psikolojiktir dediler gelince içtim bu sefer baş ağrısı olmadı gerçekten de psikolojikmiş şüpheyle yaklaştığım için markayaBaşağrısı çok ilginç cidden biraz aldığın miktarı azalt ikiye bölüp 4-5 saat aralıklarla dene bakalım ne olucak bide aldığın yere bi mail at hiç bu tarz geri dönüş var mı bakalım?içindeki bi madde dokunuyor olabilir alerji tarzı bişey varsa
Fena değil yoğun bir aroması var ne iyi ne kötü ama tat çok önemliyse başka ürün al derimBu ürünün tadı nasıl
aynen katılıyorum aslında optimum , ultimate bütçe ve içerik olarak iyi ürünler önemli olan servis fiyatı ultimate nerden aldım 170 tl yeBu ürünü salondaki hocam önermişti ama biraz araştırınca bunu almamaya karar verdim zaten belli siteler sürekli indirim yapıyor bu üründe,132/70 yaptıgımız da 1.9 porsiyon başına çıkıyor . Ultimate Nutrition prostar aldım 170 tl / 80 yaptııgmızda 2.1 çıkıyor , 16 Tl fark verip daha iyi ürün kullanmak bence daha mantıklı![]()
Spor salonundan aldım hoca verdi sağolsunaynen katılıyorum aslında optimum , ultimate bütçe ve içerik olarak iyi ürünler önemli olan servis fiyatı ultimate nerden aldım 170 tl ye
hmmSpor salonundan aldım hoca verdi sağolsunPiyasada biraz daha tuzlu
![]()
aslında xpro varya complex ondan da alınabilir bi site var orda peşin taksitli 154 tl hesapladım oda aynı paraya denk geliyorhmmiyi ya
![]()