satogrowth yalancısıyla MSN'de konuştum... adam diyor ki... bu ürün hormon ilacı değildir kesinlikle! Bunu tekrar ediyorum hormon değildir, tamamen doğal bir üründür diyor. Ben de dedim ki benim boy 189-190cm, kaç olurum dedim.. Size 10 aylık mı ne 1 paketimiz var onu sunabiliriz dedi. boyunuz 201-202cm olacaktır 1 sene sonra diyor... puhahahahahah gülsem mi ağlasam mı bilemedim msnde

uzamam %100 garanti mi diyorum, evet yaşınız 27'ymiş 3 cm kesin gibi %100 193-194cm olursunuz diyor bana 6 ayda

Peki, madem böyle 165cm olanlar kullansa onlar da uzayacak mı onlar salak mı da ameliyat oluyorlar diyince adam hemen onlar sorunlu insanlar... bizim ürünümüz sağlıklı insanlar içindir efendim diyor hemen! laf oyunu yapıyor! Aklıma geldi sonra dedim ki, şimdi yaşım 33 olunca kullansam gene uzar mıyım dedim, evet uzarsınız ama yaş ilerleyince etkisi daha az oluyor dedi! tamam o zaman dedim ben de... O zaman şöyle olsun dedim; ben alayım ürünü, sonra kullanayım boyum 12 ayda 201cm olsun

, sonra 1 yıl ara verip gene kullanayım bu sefer de 210cm olayım dedim, adam bana diyor ki... efendim etkisi öyle olmaz, 1 kere kullandıktan sonra etkisi azalır diyor... şimdi s...tir diyecektim de demedim... o zaman 220cm'ye kadar yolum olması lazım mantıken... saçma saçma iş yapıyorlar... 8 aylık satogrowth kutusunun maliyeti de 450tl... çok çakallar! bunları mahkemeye vermek lazım ama sonuçsuz kalır bence! Belki de kimse mahkemeyle uğraşmadığı için aslında dava edilseler kazanılabilir...
Sonra adam offline oldu yeniden online olunca pis sövecem ama adama! ne kadar ******** var! o anda ama öyle cümleler kuruyor ki bir anda gaza getiriyor sizi...

harbi uzayacam mı lan bu yaşta da diyorsunuz