mide ogutuyor herturlu sarimsagiYutmak ?![]()
Kim söylüyor bunu?Beyler sarimsak yutmanin testestoronu arttirilidigi soyleniyor.ayrica vucudu dinc tutuyormus.bilgisi olan var mi?
Eger oylese gunde 2 dis yutarim
Sadece bilimsel kaynaklardan okuduğun bilgileri gözönünde bulundur. Eğer yazının altında referanslar yazmıyorsa hiç bakma bile. Referans yazıyorsa bilgilerin doğruluğunu teyit etmek için referansları incele. Bu bilimsel bir yazı değil, magazin yazısı.
mineral yok mu?Komşum kanser hastası . Bu sarimsak olayini herkez söyluyor testo arttirmak için. Fakat burda yanlıs nokta yutmakta. Yutmak yerine yemeni öneririm komşumun doktoru da öyle önermiş bende yutuyordum eskiden onun yerine çiğniyerek yiyorum artık[DOUBLEPOST=1406941323][/DOUBLEPOST]Linkte yazmiş sarımsak nasıl enerji veriyormuş ? İlkokul 4. Sınifta ögretilir vucudun enerji kaynaklari. Bunlar yaģ-karbo-proteindir. Dısardan aldigimiz birde vitamin vardir onlarda enerji vermez
Komşum kanser hastası . Bu sarimsak olayini herkez söyluyor testo arttirmak için. Fakat burda yanlıs nokta yutmakta. Yutmak yerine yemeni öneririm komşumun doktoru da öyle önermiş bende yutuyordum eskiden onun yerine çiğniyerek yiyorum artık[DOUBLEPOST=1406941323][/DOUBLEPOST]Linkte yazmiş sarımsak nasıl enerji veriyormuş ? İlkokul 4. Sınifta ögretilir vucudun enerji kaynaklari. Bunlar yaģ-karbo-proteindir. Dısardan aldigimiz birde vitamin vardir onlarda enerji vermez