Yaglanmak istemiyorum 4 aydir karin çalışıyorum yaza karin kaslarimin belirginlesmesi gerekçoğu kuruyemiş bu değerde oluyor , kalorileri de yüksek özellikle bulk için iyi bir tercih.fıstık ve kabak çekirdeğini de tavsiye ederim. kabak çekirdeği de epey protein içeriyor ayrıca çinko açısından da zengin , testosteron üretimi için önemli.
Fakat lebleninin yağı diger kuruyemisler gore bayagi düşük beni o sasirrtiçoğu kuruyemiş bu değerde oluyor , kalorileri de yüksek özellikle bulk için iyi bir tercih.fıstık ve kabak çekirdeğini de tavsiye ederim. kabak çekirdeği de epey protein içeriyor ayrıca çinko açısından da zengin , testosteron üretimi için önemli.
neden ? kizlarin karin kaslarina bakip hop diye kucagina atlayacagini mi sandin ?Yaglanmak istemiyorum 4 aydir karin çalışıyorum yaza karin kaslarimin belirginlesmesi gerek
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bildigimiz nohut, yagli olmasi mumkun degil ki fistik, findik, ceviz gibi..Kalori dengene oturtursan her besin bir miktar yenebilir, Yagdan korkma karbonhidrata bakFakat lebleninin yağı diger kuruyemisler gore bayagi düşük beni o sasirrti
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi