hadi başlayalım
Üye
Öncelikle merhaba bundan 4-5 sene öncesine kadar sporla yakından ilgiliydim ancak şuan kendimi ciddi anlamda bir çöp çuvalı gibi hissediyorum uzun uzun düşündükten sonra sigarayı bırakıp tekrar spora başlayıp dengeli beslenme kararı aldım şuan yaş 23 boy 168 cm kilo 79-80 kg. nasıl bir yol izlemem gerek bel çevremde biraz fazla yağlanma var gibi doğrudan ağırlık çalışmalarına mı başlamalıyım yoksa biraz kardiyo mu yapmalıyım spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum evim spor yapmama müsait ki zaten öyle az bi emekle veya kısa sürede burda aylarca hatta yıllarca uğraşan arkadaşlar gibi görünmemin imkansız olduğunu da biliyorum amacım sağlıklı fit bi görünüme kavuşmak ne tür bir yol izlemem gerekli bütün yorumlara açığım yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Eğer ciddi anlamda yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olursa fotoğraf ekleyebilirim daha sağlıklı yorum yapabilmeleri için.
Eğer ciddi anlamda yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olursa fotoğraf ekleyebilirim daha sağlıklı yorum yapabilmeleri için.